• Αναζήτηση
 • H Δόξα Δράμας διέψευσε τα περί ανάμειξης του ΠΑΟΚ

  Άλλη μια φορά διαψεύστηκε ένα σενάριο που εμπλέκει τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη με κάποια άλλη ομάδα στην Ελλάδα

  Τα τελευταία χρόνια, οι αντίπαλοι του ΠΑΟΚ έχουν συνδέσει λανθασμένα αλλά επίτηδες (για να δημιουργούν εντυπώσεις…) πολλές ομάδες που ψάχνουν επενδυτή με τον Ιβάν Σαββίδη.

  Στον Γιώργο Γεωργίου που υποστήριξε δημόσια ότι ο Σαββίδης έχει τις μετοχές της Ξάνθης και του Παναιτωλικού έγινε αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση.

  Τώρα, με ανακοίνωσή της η Δόξα Δράμας ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται να αναμειχθεί κανείς από τον ΠΑΟΚ, στα διοικητικά της.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει: «Επειδή πολλά λέγονται και γράφονται το τελευταίο διάστημα, για ανάμειξη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στα διοικητικά της ομάδας μας, η διοίκηση της ΠΑΕ Δόξα Δράμας ξεκαθαρίζει ότι δεν υφίσταται τέτοιο θέμα και οι συγκεκριμένες ιστορίες είναι για λαϊκή κατανάλωση.

  Επίσης, ενημερώνουμε το φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι οι συζητήσεις για τη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ, σε όμιλο επιχειρηματιών, βρίσκονται σε εξέλιξη».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk