• Αναζήτηση
 • Το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ τα έχει όλα (σ.σ. τα χρώματα)

  Αποτυπώνει την απέλπιδα προσπάθεια της Κουμουνδούρου να απευθυνθεί σε όλους

  Το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία δόθηκε στη δημοσιότητα, με το κεντρικό σύνθημα: «Τώρα αποφασίζουμε για τη ζωή μας» να κυριαρχεί σε κόκκινο φόντο στο επίσης νέο banner της προεκλογικής εκστρατείας της παράταξης.

  Το λογότυπο αποτελείται από τρίγωνα σε διαφορετικά χρώματα που δημιουργούν τρισδιάστατη αίσθηση, με το πρώτο τρίγωνο να είναι κόκκινο και να φέρει την ονομασία του «ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία» και το αρχικό σήμα του ΣΥΡΙΖΑ.

  Ωστόσο, στο λογότυπο διακρίνεται το κίτρινο, το πορτοκαλί, το πράσινο, το μωβ, αλλά και το μπλε και το γαλάζιο χρώμα σε μια προσπάθεια ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει «ανοίγματα» προς κάθε ιδεολογική κατεύθυνση μετά τη συντριπτική ήττα στις ευρωεκλογές και στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει μια τεράστια δυσκολία να αναπροσαρμόσει την στρατηγική του και επιχειρεί να «ψαρέψει» ψηφοφόρους από κομματικές δεξαμενές που μέχρι στιγμής είχε μονίμως απέναντί του.

  Δημοσιεύτηκε από ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στις Τρίτη, 11 Ιουνίου 2019

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk