• Αναζήτηση
 • Κικίλιας: Έπεσε το τελευταίο φύλλο συκής αυτών με το δήθεν ηθικό πλεονέκτημα

  «Η ΝΔ έχει αφήσει ήδη πίσω τα όποια λάθη του παρελθόντος και έχει κάνει την αυτοκριτική της», δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας

  «Έπεσε το τελευταίο φύλλο συκής αυτών οι οποίοι ήρθαν με ένα δήθεν ηθικό πλεονέκτημα για να διορθώσουν τα κακώς κείμενα του παρελθόντος και της Μεταπολίτευσης. Και φάνηκε σε ολόκληρο τον ελληνικό λαό, ότι μόνο κάτι καινούριο ηθικά ή αξιακά δεν ήταν» δήλωσε ο Βασίλης Κικίλιας με φόντο την έντονη πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή για τους διορισμούς.

  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι το κόμμα του έχει αφήσει ήδη πίσω τα όποια λάθη του παρελθόντος και έχει κάνει την αυτοκριτική της. Πρόσθεσε πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε καμία των περιπτώσεων δεν πρόκειται να επιτρέψει τέτοια φαινόμενα, τα οποία προκαλούν το δημόσιο αίσθημα.

  Ο κ. Κικίλιας είπε επίσης πως η μέση ελληνική οικογένεια, η μεσαία τάξη, η πλειοψηφία των πολιτών πρέπει να γνωρίζει ότι την επόμενη μέρα θα υπάρχει αξιοκρατία, που είναι θεμέλιος λίθος και συνεκτικός ιστός για να πηγαίνει μπροστά μια κοινωνία. Απαντώντας σε ερώτηση για τα θέματα της ασφάλειας ο κ. Κικίλιας τόνισε πως οφείλουν να μιλούν με τα έργα τους. «Η τάξη και η ασφάλεια είναι αγαθά που παρείχαμε στους συμπολίτες μας επί κυβέρνησης Σαμαρά, η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ δεν μπόρεσε να τα εξασφαλίσει στην ελληνική κοινωνία. Αν μας τιμήσουν οι Έλληνες με την ψήφο τους, να είστε βέβαιοι ότι θα τα επαναφέρουμε στις γειτονιές και τις πόλεις μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

  Πηγή: ΑΠΕ- ΜΠΕ

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk