Η ελληνικής καταγωγής 25χρονη ηθοποιός μαγνήτισε για ακόμη μία φορά τα βλέμματα στις Κάννες, έξι χρόνια μετά το ντεμπούτο της. 

«Να με συγχωρήσετε που η επαφή μου με την Ελλάδα είναι ελάχιστη. Ο προπάππους μου ήταν Ελληνας που πήγε στη Γαλλία με την προγιαγιά μου. Εφερε στον κόσμο τον παππού μου, ο οποίος έφερε στον κόσμο τον πατέρα μου. Το θέμα είναι ότι δεν τον γνώρισα ποτέ γιατί είπε στην προγιαγιά μου ότι θα πήγαινε να αγοράσει ένα κοτόπουλο και δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά…». Αυτά δήλωνε η Αντέλ Εξαρχόπουλος στους έλληνες δημοσιογράφους που την πολιορκούσαν στο Φεστιβάλ των Καννών το 2013, όπου έκανε αίσθηση με την τολμηρή ταινία του Αμπντελατίφ Κεσίς «Η ζωή της Αντέλ».

Οπως σημειώνει ο Γιάννης Ζουμπουλάκης στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής», έξι χρόνια μετά τον θρίαμβο της «Αντέλ», η Εξαρχόπουλος με την παρουσία της στην ταινία της Ζιστίν Τριέ «Sibyl» προκάλεσε και πάλι θόρυβο στην Κρουαζέτ. Ο αντίκτυπος της «Sibyl», βέβαια, δεν στάθηκε ανάλογος με εκείνον της «Ζωής της Αντέλ». Δείχνει όμως τη σταθερά ανοδική πορεία μιας εργατικής και ειλικρινά αφοσιωμένης στη δουλειά της ηθοποιού, η οποία έχει επιλέξει να αντιμετωπίζει με cool διάθεση τη ζωή. Εξάλλου, μετά την «Αντέλ» η… Αντέλ ποτέ δεν χάθηκε.

Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί με το «Βήμα της Κυριακής»