• Αναζήτηση
 • Ο ΠΑΟΚ συμμετέχει στο φιλανθρωπικό αγώνα της Κατερίνης

  Αρκετοί ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μαζί με άλλους παίκτες από τη Super League δίνουν σήμερα (22/5, 18:00) φιλανθρωπικό φιλικό για να ενισχυθεί το Ίδρυμα Βενιαμίν και το ειδικό νηπιαγωγείο της Κατερίνης

  Ο κοινωνικός ρόλος του ποδοσφαίρου γίνεται ολοένα και περισσότερο αντιληπτός και στην Ελλάδα. Η γιορτή αλληλεγγύης που διοργανώνεται σήμερα (22/5) στις 18:00 στο γήπεδο του Πιερικού στην Κατερίνη είναι η καλύτερη απόδειξη, καθώς παίκτες από πολλές ομάδες της Ελλάδας, θα δώσουν το «παρών» για έναν φιλικό αγώνα, του οποίου τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό.

  Συγκεκριμένα, θα ενισχυθεί το Ίδρυμα Βενιαμίν και το ειδικό νηπιαγωγείο – δημοτικό της πόλης. Οι διοργανωτές, μάλιστα, δείχνοντας ότι ενδιαφέρονται πραγματικά για το σκοπό, θα «τρέξουν» οι ίδιοι για τις ανάγκες του σχολείου και του Ιδρύματος, φροντίζοντας για την κάλυψη των αναγκών που υπάρχουν. H ιδέα κάποιων ποδοσφαιριστών από την Κατερίνη βρήκε αμέσως ανταπόκριση σε άλλους παίκτες και απλούς ανθρώπους της πόλης. Όλοι μαζί έκαναν πράξη την υλοποίησή της.

  Στον αγώνα θα παρευρεθούν παίκτες από διάφορες ομάδες και μεταξύ αυτών θα είναι και τρεις νυν του ΠΑΟΚ, ο Στέλιος Μαλεζάς, ο Δημήτρης Γιαννούλης, ο Γιάννης Μυστακίδης, ο Λάζαρος Λάμπρου και ο Δημήτρης Χατζηισαΐας (έπαιξε δανεικός στον Ατρόμητο), αλλά και τρεις πρώην του Δικέφαλου, ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο Απόστολος Γιάννου και ο Γιώργος Ζησόπουλος. Παρόντες θα είναι ακόμη ο Γιώργος Μπαντής, ο Χρήστος Αλμπάνης, ο Σπύρος Ρισβάνης, ο Παναγιώτης Τσιντώτας, ο Νίκος Παπαδόπουλος, ο Ανδρέας Γιαννιώτης, ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Σάκης Παντελιάδης, ο Σάββας Τσαμπούρης και άλλοι, ενώ το «παρών» θα δώσει και ο Γιώργος Καραγκούνης! Οι Super League All Stars θα παίξουν με επίλεκτη ομάδα ποδοσφαιριστών από την Κατερίνη με έναν μόνο νικητή: Τον σκοπό των αθλητών!

  Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Πιερικού και τα εισιτήρια διατίθενται και από περίπτερο στο κέντρο της Κατερίνης.

  Αξίζει να σημειωθεί πως τα έσοδα του φιλικού βασίζονται αποκλειστικά από την προσέλευση του κόσμου, καθώς οι διοργανωτές δεν ήθελαν να βάλουν χορηγούς λόγω προεκλογικής περιόδου, προκειμένου να μην συνδεθεί η πρωτοβουλία με συγκεκριμένες πλευρές. Έτσι, όποιος θέλει να ενισχύσει ακόμα κι αν δεν μπορεί να πάει στο γήπεδο, μπορεί να το κάνει αγοράζοντας ένα εισιτήριο.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk