• Αναζήτηση
 • Νέο κρούσμα οπαδικής βίας – Μαχαίρωσαν φίλο του Ολυμπιακού

  Σε άγριες συμπλοκές οπαδών των «αιωνίων» στα Πετράλωνα μαχαιρώθηκε φίλος του Ολυμπιακού που διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

  Πολεμικό σκηνικό στήθηκε χθες βράδυ (21/5) στην περιοχή των Πετραλώνων. Οπαδοί του Παναθηναϊκού επιτέθηκαν σε φίλους του Ολυμπιακού που βρίσκονταν σε καφενείο της πλατείας Μερκούρη και μάλιστα μαχαίρωσαν έναν εξ αυτών.

  Το θύμα διακομίστηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να προκαλούν επιπλέον μεγάλες καταστροφές στο καφενείο στο οποίο ήταν οι οπαδοί του Ολυμπιακού, καθώς πέταξαν ακόμα και βόμβες μολότοφ.

  Τα επεισόδια όμως δεν σταμάτησαν εκεί. Λίγη ώρα αργότερα, οπαδοί του Ολυμπιακού που αναγνώρισαν οπαδό του Παναθηναϊκού αλβανικής καταγωγής, πήγαν στο Κουκάκι και πιο συγκεκριμένα στην πολυκατοικία που μένει ο Αλβανός οπαδός του Παναθηναϊκού, προκαλώντας καταστροφές.

  Η κινητοποίηση της αστυνομίας οδήγησε στην εκτόνωση της κατάστασης, αλλά το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό καθώς στην διάρκεια των συμπλοκών μαχαιρώθηκε οπαδός του Ολυμπιακού.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk