• Αναζήτηση
 • Γιαννακόπουλος: Ειρωνεία για Αγγελόπουλους με λόγια… Κόκκαλη

  Με ανάρτηση στο Instagram ενός παλιού βίντεο με τον Σωκράτη Κόκκαλη ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκούς, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ειρωνεύτηκε την ΚΑΕ Ολυμπιακός

  Για μια ακόμα φορά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θέλησε να… πικάρει τους αδελφούς Αγγελόπουλους. Για να το κάνει, λοιπόν, χρησιμοποίησε ένα παλιό βίντεο με δηλώσεις του Σωκράτη Κόκκαλη.

  Πρόκειται για ένα απόσπασμα δηλώσεων του πρώην μεγαλομετόχου του Ολυμπιακού, από παλαιότερη συνέντευξη Τύπου, στο οποίο αναφέρεται στους διαιτητές και το -τότε- αίτημα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού για ορισμό ξένων διαιτητών.

  Μάλιστα έκανε τη συγκεκριμένη ανάρτηση στο Instagram γράφοντας «Μάλλον για την ΚΑΕ ΟΣΦΠ μιλάει». Και δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο ότι δεν έχει καμία διάθεση να συζητήσει καν το αίτημα των Πειραιωτών. Απαντώντας με τον ίδιο τρόπο, που οι ίδιοι απαντούσαν στα ποδοσφαιρικά χρόνια του Κόκκαλη.

  Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk