Ο Γκάρεθ Μπέιλ δεν συμπεριλαμβάνεται στα πλάνα του Ζινεντίν Ζιντάν για την επόμενη σεζόν, με τον Γάλλο να έχει κάνει ξεκάθαρο μέσα από τα λόγια αλλά και τις… πράξεις του πως δεν τον υπολογίζει.

Στο ίδιο μήκος κύματος με τον 46χρονο τεχνικό βρίσκεται και η διοίκηση της Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία περιμένει… απεγνωσμένα πρόταση προκειμένου να καταφέρει να τον πουλήσει. Όσο όμως καμία ομάδα δεν προστίθεται στις ενδιαφερόμενες, η υπόθεση όλο και δυσκολεύει, ενώ και ο ίδιος ο Ουαλός δεν σκοπεύει να κάνει τα πράγματα εύκολα για τη «βασίλισσα».

Μάλιστα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στην Ισπανία, ο 29χρονος έχει ξεκαθαρίσει στην ομάδα του πως αν θέλει να τον ξεφορτωθεί, τότε θα πρέπει να του αποπληρώσει τα τρία χρόνια που απομένουν στο συμβόλαιό του, κάτι που σημαίνει ότι θέλει να πάρει σχεδόν 50 εκατομμύρια ευρώ.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, οι «Μερένχες» δεν έχουν καμία διάθεση να ξοδέψουν ένα τέτοιο ποσό για την… αποχώρηση του Μπέιλ και έχουν πάρει την απόφαση να εντείνουν τις προσπάθειές τους προκειμένου να βρουν σύντομα αγοραστή.