• Αναζήτηση
 • Έκτακτη συνέντευξη Τύπου από Βασάλο, παρουσία Γραμμένου

  Ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA, Μπιορν Βασάλο, θα μιλήσει για τα τρέχοντα ζητήματα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

  Συνέντευξη Τύπου για τα πολλά και σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ελληνικό ποδοσφαίρου θα παραχωρήσει το πρωί της Τετάρτης (22/5, 09:30) ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA, Μπιορν Βασάλο.

  Η συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και συγκεκριμένα στην Αίθουσα Εκτελεστικής Επιτροπής, παρουσία του προέδρου της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένου, αλλά και του εκτελεστικού γραμματέα, Αλέξη Δέδε.

  Μάλιστα, θα γίνει μιάμιση ώρα πριν την έναρξη του προγραμματισμένου Δ.Σ της ΕΠΟ, με τις πληροφορίες να θέλουν τον Μπιορν Βασάλο πιθανότατα να ανακοινώνει την παραμονή του ειδικού εμπειρογνώμονά, Πετρ Φούσεκ, στην Ελλάδα για ένα ακόμα χρόνο.

  Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μερικά από τα θέματα που αναμένεται θα θέσει στο τραπέζι ο Διευθυντής του Τμήματος Ευρωπαϊκών Ομοσπονδιών της FIFA, Μπιορν Βασάλο, είναι η βία και η διαιτησία. Αλλωστε, ήταν αυτός που το 2017 είχε παρουσιάσει στους δημοσιογράφους τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Βίτορ Μέλο Περέιρα.

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk