Ο Θόδωρος Καρυπίδης επέστρεψε στην Ελλάδα από την Κίνα όπου βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες για τις επαγγελματικές του δραστηριότητες και τα θέματα του Άρη μπαίνουν πια στην προτεραιότητά του.

Ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ θα είναι μάλιστα στη Θεσσαλονίκη άμεσα. Πιθανότατα την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα συναντηθεί με τον αθλητικό διευθυντή των κιτρινόμαυρων, Κωνσταντίνο Διαμαντόπουλο, προκειμένου να καταλήξουν στις αποφάσεις που αφορούν τα μεταγραφικά.

Τις επόμενες μέρες επιστρέφει στην Ελλάδα και ο Σάββας Παντελίδης μετά από ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του στο εξωτερικό και στην ατζέντα εκτός από τα μεταγραφικά θα μπουν και τα θέματα της υλοποίησης της εισήγησής του και σε ότι αφορά το υπάρχον έμψυχο υλικό.

Ένα άλλο θέμα που θα απασχολήσει τον Καρυπίδη είναι φυσικά αυτό των εργασιών στο γήπεδο. Ο Βαγγέλης Παντζαρτζίδης, επικεφαλής της εταιρίας που ανέλαβε τις εργασίες (παρέστη μάλιστα και στη συνάντηση με τον απεσταλμένο της ΟΥΕΦΑ τη Δευτέρα βρίσκεται στη Γερμανία και επιστρέφει Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη.

Από την επομένη ουσιαστικά θα… εγκατασταθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης για το συντονισμό των συνεργατών και των συνεργείων που θα υλοποιήσουν τα έργα που αποφασίστηκαν στους χώρους που χρειάζονται αναβάθμιση.