Η Ζαλγκίρις Κάουνας έχει ήδη ξεκινήσει τον προγραμματισμό της για τη νέα σεζόν, η οποία λογικά θα την βρει με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον πάγκο της, όχι όμως και το ίδιο ρόστερ. Οι Λιθουανοί έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον Νάιντζελ Γούλιαμς Γκος!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Λιθουανία, ο Αμερικανός γκαρντ άρεσε από την προηγούμενη σεζόν στον Σάρας όμως δεν κατάφερε να τον φέρει στο Κάουνας. Όπως τονίζεται μάλιστα υπάρχει αισιοδοξία για την απόκτησή του, αφού είναι πιθανόν ο Ολυμπιακός να πέσει στην Α2 και να φέρει εξελίξεις στην περίπτωσή του.

Κάτι που απέχει πάντως από την πραγματικότητα, καθώς δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, και ότι και αν συμβεί στο πρωτάθλημα, ανήκει στους Ερυθρόλευκους και μόνο με χρηματικό αντίτιμο και μάλιστα πολύ ισχυρό, θα μπορούσε να συμβεί αυτό.

Ταυτόχρονα η Ζαλγκίρις βρήκε και τον αντικαταστάτη του Μπράντον Ντέβις. Ο λόγος για τον ο Τζοκ Λαντέιλ, της Παρτιζάν Παρτίζαν, ο οποίος φέτος στο EuroCup είχε 11.2 πόντους με 68.3% στο δίποντο, 38.1% στο τρίποντο, 48.1% στις βολές, 6.5 ριμπάουντ, 1.8 ασίστ ανά 25:06 συμμετοχής.