Για την κατάκτηση του νταμπλ με τον ΠΑΟΚ, αλλά το μέλλον του στον δικέφαλο μίλησε ο Χοσέ Κάνιας σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Cadena Ser». Ο Ισπανός μέσος έκανε «ταμείο» για τα τρία χρόνια της παρουσίας του στους ασπρόμαυρους, ενώ όσον αφορά το συμβόλαιο του, τόνισε ότι περιμένει τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για να δει αν υπάρχει πρόθεση από πλευράς δικέφαλου για επέκταση της συνεργασίας τους.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κάνιας:

«Καταφέραμε πολλά στον ΠΑΟΚ, σε 3 χρόνια πήρα 4 τίτλους, φτιάξαμε μια απίστευτη ομάδα, είμαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να φτάσουμε τρεις φορές στον τελικό και να κερδίσουμε την ΑΕΚ ισάριθμες φορές.

Εκεί δείξαμε την αξία μας, χρειάζεται και τύχη αλλά εμείς ήμασταν πολύ δεμένοι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος για ό,τι έχω πετύχει στον ΠΑΟΚ στα τρία χρόνια. Αποδείξαμε πως ήμασταν καλύτερη ομάδα κατακτώντας αήττητοι το πρωτάθλημα, πέρασα τρία απολαυστικά χρόνια στη Θεσσαλονίκη».

Για το μέλλον του: «Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω τι θα κάνω, περιμένω τον ΠΑΟΚ να δω αν έχει διάθεση να μου ανανεώσει το συμβόλαιο. Δεν με ενδιαφέρει αν θα παίξω στην Ελλάδα ή στην Ισπανία, ψάχνω κάτι που θα μου δώσει κίνητρο. Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κάνω διακοπές και να χαλαρώσω».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΚΑΝΙΑΣ
ΠΑΟΚ

FIREFLY€39.99 – intersport.gr

Σοκ από τις φωτογραφίες του νεκρού ποδοσφαιριστή: Στο κρεβάτι με τη γυναίκα του δολοφόνου

Η κορυφαία καρέκλα τραπεζαρίας τώρα -46%. Πρόλαβέ την εδώ.PoliHome.gr

Τιμωρία της αλαζονείας των χάρτινων, η δικαίωση του Λάζαρου

Πάρε την έκπτωσή σου για μια εβδομάδα!Delivery.gr

Είστε η Ντροπή της Προσφυγιάς! Να γιατί…

by Taboola

ΣΧΟΛΙΑ

Αρχική / ΣΠΟΡ / ΠΟΛΟ / Φουντούλης: «Να… ξυπνήσουμε και να καταλάβουμε ότι παίζουμε τελικούς»
Φουντούλης: «Να… ξυπνήσουμε και να καταλάβουμε ότι παίζουμε τελικούς»
Ο άσος του Ολυμπιακού μίλησε για τη δύσκολη νίκη επί της Βουλιαγμένης και τόνισε ότι οι Ερυθρόλευκοι θα πρέπει να εμφανιστούν καλύτεροι στα επόμενα ματς.
to10.gr –
20/05/2019 21:38

Στην ιπποτική παραδοχή ότι η Βουλιαγμένη άξιζε περισσότερο από τον Ολυμπιακό τη νίκη, στον πρώτο τελικό των πλέι-οφ της Α1 υδατοσφαίρισης ανδρών, προχώρησε ο Γιάννης Φουντούλης.

Ο «χρυσός» σκόρερ των  «ερυθρολεύκων», που πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 10-9 επί του ΝΟΒ, μιλώντας μετά το ματς: «Το ξεκίνημά μας έδειξε ότι θέλαμε να πάρουμε από νωρίς τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο ημίχρονο ήμασταν τέσσερα γκολ μπροστά (σ.σ. 7-3), ίσως εκεί κάναμε το λάθος να επαναπαυθούμε.

Η Βουλιαγμένη ήταν πολύ καλύτερη από εμάς στο υπόλοιπο του παιχνιδιού και πιστεύω πως άξιζε να κερδίσει, ανεξάρτητα από το έγινε τελικά. Με το τουπέ που παίξαμε, ίσως δεν αξίζαμε να νικήσουμε. Ευελπιστώ ότι αυτό το παιχνίδι θα μας… ξυπνήσει λίγο, ώστε να καταλάβουμε ότι παίζουμε τελικούς πρωταθλήματος και να εμφανιστούμε όπως πρέπει στη συνέχεια».

ΕΤΙΚΕΤΕΣ
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΦΟΥΝΤΟΥΛΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΤΕΝΙΣ Ρολάν Γκαρός: Το εξωπραγματικό ποσό που θα μοιραστούν οι αθλητές! 20/05/2019 22:11

LIFEWITNESS Δεν φαντάζεστε πόσα πήρε η Αλεξανδράκη για μία φωτογράφιση 20/05/2019 22:03

SUPERLEAGUE ΟΦΗ: Ανεβάζει στροφές ο Μιχόγεβιτς, μαγνητική ο Φέρειρα 20/05/2019 21:54

SUPERLEAGUE Κάνιας για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ 20/05/2019 21:47

ΠΟΛΟ Φουντούλης: «Να… ξυπνήσουμε και να καταλάβουμε ότι παίζουμε τελικούς» 20/05/2019 21:38
1
2
3