• Αναζήτηση
 • Κάναντι: «Μεγάλη πρόκληση η Νυρεμβέργη»

  Ο Αυστριακός προπονητής δήλωσε ότι είναι χαρούμενος που θα βρίσκεται στον πάγκο της γερμανικής ομάδας και τόνισε ότι στόχος του είναι η Νυρεμβέργη να παίξει δυναμικό και ωραίο ποδόσφαιρο.

  Ως μια πολύ μεγάλη πρόκληση για την καριέρα του χαρακτήρισε την Νυρεμβέργη ο Νταμίρ Κάναντι, με τον πρώην προπονητή του Ατρομήτου να δηλώνει περήφανος και χαρούμενος που θα δουλέψει για πρώτη φορά στην Γερμανία.

  «Είμαι πολύ επικοινωνιακός και προσπαθώ να σέβομαι τους πάντες. Περιμένω το ίδιο και από τους άλλους. Εάν αυτό συμβεί όλα θα είναι πολύ καλά. Ήταν πάντα για μένα στόχος να εργαστώ μια μέρα στη Γερμανίας. Είμαι πολύ περήφανος που έγινε τώρα αυτό».

  Ο 49χρονος τεχνικός στις δηλώσεις που έκανε για τη συνεργασία του με την Νυρεμβέργη, στάθηκε επίσης στις επαφές που είχε με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ρόμπερτ Παλικούκα, ο οποίος τον έπεισε να αποδεχθεί την πρόταση του γερμανικού συλλόγου.

  «Η Νυρεμβέργη είναι ένας σύλλογος με μεγάλη ιστορία. Θα είναι μια υπέροχη, αλλά και απαιτητική δουλειά. Γνωρίζω τον σύλλογο από τα παιδικά μου χρόνια. Όταν ένας τόσο μεγάλος σύλλογος σε πλησιάζει, ασφαλώς θα πρέπει να ανταποκριθείς.

  Οι συζητήσεις που είχα με τον Ρόμπερτ Παλικούκα (αθλητικός διευθυντής) ήταν πολύ καλές και με έπεισε πως μπορούμε να δημιουργήσουμε κάτι καινούργιο εδώ. Έχουμε την δυνατότητα να το κάνουμε. Είναι μια μεγάλη πρόκληση».

  Παράλληλα ανέλυσε τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να επιβάλλει στην Νυρεμβέργη: «Θέλουμε να αμυνόμαστε καλά και να δεχόμαστε λίγα γκολ. Την ίδια στιγμή θα πρέπει να δημιουργούμε πολλές ευκαιρίες.

  Θα πρέπει να δούμε την ομάδα που θα έχουμε μέσα στις επόμενες μέρες ή και εβδομάδες. Μου αρέσει το δυναμικό ποδόσφαιρο. Οι οπαδοί θα είναι περήφανοι με όσα θα δουν στο γήπεδο».

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk