Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ειλικρινής μετά την ήττα των Μπακς από τους Ράπτορς στο Game 3 των τελικών της Ανατολής. Παραδέχτηκε την ανωτερότητα του αντιπάλου, αναφέρθηκε σε αυτά που κόστισαν στους Μπακς αλλά και στην φάση που αποβλήθηκε με 6 φάουλ.

«Άλλαξαν τον τρόπο αντιμετώπισής μου και σε κάθε προσπάθεια που πήγαινα να πάρω έβρισκα σώματα μπροστά μου. Δεν κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε. Όποτε πλησιάζαμε οι Ράπτορς ξέφευγαν και ήταν καλύτεροι από μας. Το καλό είναι πως μπορούμε να παίξουμε πολύ καλύτερα και αυτό με ενθουσιάζει για τη συνέχεια. Θα πρέπει να επιστρέψουμε πιο συγκεντρωμένοι κι εγώ θα προσπαθήσω να είμαι πιο επιθετικός. Εγώ ο Μίντλετον και ο Μπλέντσο είχαμε 11/46 σουτ, κάποιες φορές θα έχεις κακή μέρα, αλλά ήρθαν παιδιά από τον πάγκο και βοήθησαν πολύ, κάτι που λέει πολλά για την ομάδα μας. Ακόμη κι όταν οι ηγέτες μας είναι σε κακή μέρα, πήγαμε σε δύο παρατάσεις. Θα μπορούσαμε να είμαστε τώρα στο 3-0, αλλά ξέρουμε πως δεν θα είναι εύκολο. Σαν ομάδα όταν αντιμετωπίζουμε δυσκολίες και χάνουμε ένα ματς, επιστρέφουμε πιο δυνατοί», τόνισε ο 24χρονος άσος.

Όσο για το έκτο φάουλ που του καταλογίστηκε στο ξεκίνημα της δεύτερης παράτασης; «Είδα τον Σιάκαμ να μπαίνει από δεξιά. Πιστεύω πως ήμουν μπροστά του. Ίσως το πόδι μου να ήταν στη restricted area, αλλά αν δεν ήταν, νομίζω πως ήταν επιθετικό φάουλ. Όμως δεν επικεντρώνομαι σε αυτό. Δεν μας κόστισε αυτό τη νίκη. Μπορούμε να εστιάσουμε σε πολλά πράγματα στην απόδοσή μας, να γίνουμε καλύτεροι και να εμφανιστούμε όπως παίζουμε όλη τη χρονιά».