ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Αναντολού Εφές διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό της Euroleague και ο Τσάβι Πασκουάλ, σε δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, σχολίασε την επικείμενη  αναμέτρηση, τονίζοντας ότι θα είναι ισορροπημένη, με τον ρυθμό του παιχνιδιού να είναι αρκετά υψηλός.

Παράλληλα, ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού υποστήριξε ότι η ομάδα του Εργκίν Αταμάν το τελευταίο καιρό αγωνίζεται στο 100% των δυνατοτήτων της, ενώ περιμένει να δει την αμυντική φιλοσοφία Τούρκων απέναντι στους Ροντρίγκεθ, Ντε Κολό και Χίγκινς.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε προγνωστικά γι’ αυτό το ματς. Είπα πριν από το Final 4 ότι η Εφές έχει έρθει πλησιάζοντας στο 100% του επιπέδου της. Την ίδια ώρα, μετά και τη νίκη της στον ημιτελικό, η ΤΣΣΚΑ θα έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στο να παίρνει αποφάσεις. Και το γεγονός αυτό θα της δώσει τη δυνατότητα να παίξει πολύ καλά στον τελικό».

Θα πρέπει να δούμε την στρατηγική που θα ακολουθήσουν οι δύο ομάδες. Η ΤΣΣΚΑ θα πρέπει να σταματήσει τη δημιουργία των Μίτσιτς και Λάρκιν, αλλά και να αντιμετωπίσει τις υπόλοιπες συνθήκες που θα συναντήσει στο ματς. Να βρει λύσεις για το πλάνο της Εφές.

Οι δύο ομάδες μοιάζουν αρκετά όσον αφορά το επιθετικό κομμάτι και ειδικά στο πικ εν ρολ. Επίσης θα πρέπει να δούμε τις αμυντικές απαντήσεις της Εφές στους Ροντρίγκεθ, Ντε Κολό και Χίγκινς. Θα είναι ένα ελκυστικό ματς και διασκεδαστικό παιχνίδι. Αν και τελικός, περιμένω ένα ισορροπημένο ματς και με υψηλό σκορ».