• Αναζήτηση
 • Υποσχέσεις Τσίπρα για «νέα μέτρα ελάφρυνσης των πολλών στο τέλος του χρόνου»

  «Η κυβέρνηση σχεδιάζει με ασφάλεια, χωρίς να θέλει να δημιουργήσει προϋποθέσεις δημοσιονομικού εκτροχιασμού» δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Άρτα

  (Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, χαιρετά πολίτες κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Άρτα, το Σάββατο 11 Μαΐου 2019. Τα Ιωάννινα ήταν ο πρώτος σταθμός της διήμερης περιοδείας του πρωθυπουργού στην Ήπειρο, στη συνέχεια μετέβη στην πόλη της Άρτας και ακολούθως θα επισκεφθεί την Πρέβεζα. Η περιοδεία του πρωθυπουργού στην Ήπειρο θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή με την ομιλία του στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου Dulac, στα Ιωάννινα, ενώ το πρωί της Κυριακής θα βρίσκεται στη Λευκάδα όπου θα εγκαινιάσει το νέο νοσοκομείο του νησιού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/Andrea Bonetti

  Στο τέλος του χρόνου θα υπάρχει το περιθώριο σχεδιασμού «νέων μέτρων ελάφρυνσης των πολλών, εφόσον συνεχίζονται και θα συνεχίζονται τα θετικά βήματα στην οικονομία», δήλωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας από την Άρτα. Όπως είπε «η κυβέρνηση σχεδιάζει με ασφάλεια, χωρίς να θέλει να δημιουργήσει προϋποθέσεις δημοσιονομικού εκτροχιασμού».

  «Έχω συνειδητοποιήσει γιατί λυσσομανάνε, το γιατί φαίνεται στη σημερινή συγκέντρωσή σας, εδώ στην Άρτα, αλλά και σε όλες τις περιοχές που γίνονται συγκεντρώσεις γιατί αυτές είναι η πραγματική δημοσκόπηση», είπε ο πρωθυπουργός και σημείωσε ότι σε δύο εβδομάδες θα πάρουν το μήνυμα τους στην κάλπη, όπως έγινε στις εκλογές του 2015 και στο δημοψήφισμα.

  Ο κ. Τσίπρας επικαλέστηκε παροιμία του Αθαμάνιου Άρτας: «ο λύκος τρίχα αλλάζει, χούι δεν αλλάζει». «Αφήστε τους να λυσσομανάνε κι εμείς ας προχωρήσουμε μπροστά», ανέφερε.

  Πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης προκάλεσε μία τριήμερη συζήτηση στη Βουλή «για να αποδείξει ότι είναι ο κύριος Πολάκης υβριστής και απέδειξε ότι είναι ο ίδιος υβριστής αμαυρώνοντας τη μνήμη της οικογένειας μου και του νεκρού πατέρα μου».

  Τον πρωθυπουργό υποδέχτηκαν η υπουργός Προστασίας του Πολίτη Όλγα Γεροβασίλη και ο υφυπουργός Εργασίας Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Κώστας Μπάρκας, ενώ τον συνοδεύει ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Θανάσης Μωραΐτης.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk