Ο ΠΑΟΚ κατέκτησε το Πρωτάθλημα, οπότε πλέον στρέφει την προσοχή του στο Κύπελλο. Έτσι ήρθε η ώρα για την πρόκριση του Δικέφαλου, που ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι πανηγυρισμοί μένουν στην άκρη, το… «Ready To Fight mode» μπαίνει και πάλι σε λειτουργία και το αγωνιστικό τμήμα του ΠΑΟΚ είναι έτοιμο για να παίξει έναν ακόμα τελικό, όπως άλλωστε έχει συνηθίσει να κάνει φέτος.

Με παρακαταθήκη το 2-0 της Τούμπας ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει το απόγευμα στην Τρίπολη και θέλει να διασφαλίσει αύριο (25/4) την τρίτη διαδοχική του παρουσία σε τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Η προετοιμασία για το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με προπόνηση στο γήπεδο της Τούμπας.

Η τελευταία πρόβα ήταν αφιερωμένη στην τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης με τους Αρκάδες, ενώ περιελάμβανε ελεύθερο παιχνίδι και δουλειά στις στατικές φάσεις.

Ο Σέρζιο Ολιβέιρα προπονήθηκε κανονικά και θα βρίσκεται στην αποστολή για τη μάχη του Θεόδωρος Κολοκοτρώνης, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί , Πέδρο Ενρίκε , Αντελίνο Βιεϊρίνια , Πόντους Βέρνμπλουμ και Χοσέ Μαουρίσιο συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα και τις θεραπείες τους.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Λύρατζης, Βαρέλα, Κρέσπο, Ίνγκασον, Γιαννούλης, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Κάνιας, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Άκπομ και Σφιντέρσκι.