Νικητής με σκορ 1-0 αναδείχθηκε ο Άρης σε φιλικό στον Βόλο με την τοπική ομάδα, με αφορμή τη διακοπή του πρωταθλήματος. Σκόρερ του μοναδικού τέρματος της συνάντησης ο Μπάμπης Παυλίδης με όμορφο πλασέ μετά από συνεργασία των Ανάκογλου και Φετφατζίδη.

Tο ματς είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, καθώς τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα «ΦΛΟΓΑ» και στο Ορφανοτροφείο Βόλου. Η ομάδα του Σάββα Παντελίδη θα μπορύσε να είχε πετύχει κι άλλο τέρμα, αν στο 57ο λεπτό το φάουλ του Παυλίδη κατέληγε στα δίχτυα και δεν… τράνταζε το δοκάρι.

Επιπλέον ο Αρης είχε μια ακόμη πολύ καλή στιγμή λίγο αργότερα, όταν ο Μαρτίνες δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε γκολ την πάσα του Παυλίδη. Να σημειώσουμε ότι ο Παντελίδης χρησιμοποίησε αρκετά νέα πρόσωπα και έκανε πολλές αλλαγές, «τσεκάροντας» μάλιστα και κάποιους παίκτες από την Κ19.

Συγκεκριμένα τους Τσαγκαλίδη (αριστερό μπακ), Μπαλικτσή (επιθετικό), και Μέρο (αριστερό μπακ), μερ με τον πρώτο μάλιστα να ξεκινάει στο βασικό σχήμα.

ΝΣΠ ΒΟΛΟΥ (Χουάν Φεράντο): Πίτκας, Ντεντάκης, Ενγκουέμ, Γκαλίτσιος, Ανδρικόπουλος, Καμπαγιέρο, Ηλιόπουλος, Κορέλας, Πίτου Γκαρσία, Πέντα, Μάντζης.

Αγωνίστηκαν επίσης οι: Μπουργάνης, Κραβαρίτης, Καρρίκι, Δόρης, Φράγκος, Κότο, Λούκας, Πίσπας, Καραγκιολίδης

ΑΡΗΣ (Σάββας Παντελίδης): Αναγνωστόπουλος (46′ Καντιμοίρης), Τζανακάκης, Ρόουζ (46′ Σόουζα), Δεληζήσης, Τσαγκαλίδης (72′ Μέρο), Ιντζόγλου (56′ Βαλεριάνος), Σαββίδης (72′ Μπαλικτσής), Φετφατζίδης (46′ Μαρτίνες), Ανάκογλου (61′ Κλεμέντε), Παυλίδης (61′ Σταμπουλίδης), Γιουνές (46′ Σταματής).