Αλλαγές για να μειώσει τις… εντάσεις έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις φυσούνες του «Όλντ Τράφορντ».

Αφορμή υπήρξε το περσινό ντέρμπι ντέρμπι του Μάντσεστερ κόντρα στη Σίτι, με τις αίματα να ανεβαίνουν επικίνδυνα κατά την αποχώρηση των παικτών προς τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του αγώνα.

Συγκεκριμένα, γύρω στους 20 ποδοσφαιριστές αλλά και άνθρωποι από τα τεχνικά επιτελεία των δυο ομάδων συμμετείχαν σε θερμό επεισόδιο, μετά και τα παράπονα του Ζοσέ Μουρίνιο για τους θορυβώδεις οπαδούς των «πολιτών».

Πλέον, όμως, οι κόκκινοι διάβολοι έχουν την πεποίθηση πως τέτοιου είδους επεισόδια θα αποφευχθούν στο μέλλον με τη νέα διαρρύθμιση στα τούνελ, καθώς οι παίκτες δεν θα έχουν καμία οπτική επαφή μεταξύ τους.

Μάλιστα είναι τέτοια η σιγουριά των ιθυνόντων που στο αποψινό ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι δεν θα υπάρχει καν αστυνομική φύλαξη, ενδεικτικό της αισιοδοξίας που επικρατεί στο κλαμπ.

Η κύρια αλλαγή πάντως όσον αφορά τις φυσούνες έγινε στο χώρο εισόδου προς τα αποδυτήρια. Μέχρι πρότινος υπήρχε μια κοινή είσοδος και για τις δυο ομάδες για να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο, όμως πλέον υπάρχουν ξεχωριστές φυσούνες και για τις δυο πλευρές.