Αυτοκτόνησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρίβερ και της Μπόκα

Ο παλαίμαχος αμυντικός, Ζούλιο Σέζαρ Τορεσάνι, αποφάσισε να βάλει πρόωρο τέλος στη ζωή του με το καλώδιο του air condition

Τον χαμό του Ζούλιο Σέσαρ Χουέβο Τορεσάνι θρηνεί εδώ και μερικές ώρες το Αργεντίνικο ποδόσφαιρο. Ο 51χρονος πρώην αμυντικός βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του, όπου ζούσε μόνος του για πολλά χρόνια.

Όπως αναφέρεται από τα ΜΜΕ της πατρίδας του, ο Αργεντινός έπασχε από κατάθλιψη μετά και τον χωρισμό από τη γυναίκα του, με αποτέλεσμα να πάρει την απόφαση να αυτοκτονήσει με το καλώδιο του air condition.

Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη απόπειρα αυτοκτονίας που επιχείρησε καθώς και στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να βάλει πρόωρο τέλος στη ζωή του.

Τα τελευταία χρόνια, ο Σέζαρ παρέμενε άνεργος, ενώ ο χωρισμός από τη γυναίκα του και το γεγονός πως δεν μπορούσε να βλέπει τα τέσσερα παιδιά του έκαναν όλο και χειρότερη την ψυχολογική του κατάσταση.

Το όνομά του ήταν γνωστό στα γήπεδα της Λατινικής Αμερικής, καθώς αγωνίστηκε για αρκετά χρόνια σε ομάδες όπως η Ρίβερ Πλέιτ, η Μπόκα Τζούνιορς, η Κολόν και η Ιντεπεντιέντε.

Αθλητισμός
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk