Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται για γερό ξεσκαρτάρισμα ενόψει του καλοκαιριού, κάτι που έχει προαναγγείλει εδώ και καιρό ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Οι πρόσφατες εμφανίσεις των «κόκκινων διαβόλων» παραμένουν μακριά από το ιδανικό, πράγμα που έχει σημάνει την ανάγκη για ενίσχυση στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Το γεγονός αυτό έκανε σαφές και ο Νορβηγός τεχνικός σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, τονίζοντας πως παρά τις προσωπικές σχέσεις που έχει αναπτύξει με τους ποδοσφαιριστές, κάποιοι πρέπει να αποχωρήσουν για να κάνουν χώρο για τις νέες αφίξεις.

«Αγαπώ τους παίκτες μου, είναι καλά παιδιά όλοι, όμως κάποιοι πρέπει να φύγουν. Πρέπει να κάνουμε μεταγραφές για να βελτιωθούμε».

Όσον αφορά το επικείμενο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Σίτι, που αναμένεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τον τίλο, ο Σόλσκιερ δήλωσε:

«Είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να έρθει αυτή τη στιγμή. Μετά από άσχημα αποτελέσματα οφείλεις να σηκώνεις το κεφάλι και να βγαίνεις ξανά στο γήπεδο και η συγκυρία είναι η ιδανική για να δείξουμε ότι μπορούμε να σηκωθούμε.

Χρειάζεται αλλαγή νοοτροπίας και να φροντίσουμε να είμαστε πνευματικά πανέτοιμοι για το ματς. Ξέρω ότι μετά από κακές ήττες δεν υπάρχει ψυχολογία, αλλά πρέπει να το φτιάξουμε».