Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τη Νίκη Λευκάδας στο Δ.Α.Κ. Γλυφάδας για τους ημιτελικούς τον πλέι οφ της Α1 Γυναικών και αναζητά μία μόλις νίκη για την πρόκριση στους τελικούς για 4η συνεχόμενη φορά.

Ο προπονητής των αήττητων νταμπλούχων Ελλάδας, Γιώργος Παντελάκης, μίλησε για το παιχνίδι με τις φιναλίστ του Κυπέλλου Ελλάδας και τους στόχους των Ερυθρόλευκων οι οποίες φλερτάρουν με την 111η σερί τους νίκη εντός των τειχών.

Ο Γιώργος Παντέλάκης ανέφερε, «Ο πρώτος μας στόχος ήταν να κλείσουμε την κανονική διάρκεια αήττητοι, κάτι που καταφέραμε. Τώρα παίζουμε στην φάση των playoffs με τη Νίκη Λευκάδας, μια ομάδα που διαθέτει πολύ καλό ρόστερ και είχαμε τεθεί αντιμέτωποι και στον τελικό του Κυπέλλου στα Χανιά.

Εμείς θέλουμε να είμαστε σοβαροί από το πρώτο λεπτό και να κλειδώσουμε την πρόκριση στους τελικούς της Α1 Γυναικών. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μας από το νταμπλ και θέλουμε μια ακόμα νίκη για να φτάσουμε ακόμα πιο κοντά στον τελευταίο μας στόχο για φέτος».

Η αποστολή του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με τη Νίκη Λευκάδας αποτελείται από τις: Τζέσικα Τόμας, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Άννα Σπυριδοπούλου, Άννα Νίκη Σταμολάμπρου, Κατερίνα Σωτηρίου, Αγγελική Νικολοπούλου, Λικέντρα Τζόνσον, Ιβάνα Τίκβιτς, Αφροδίτη Κοσμά, Χριστίνα Λίτση και Μαρία Αυτζή.

Το πρόγραμμα των play off του πρωταθλήματος Α1 Εθνικής Γυναικών, είναι:

1η αγωνιστική, 24/4

Μ.Λιούγκας 14.00 Ολυμπιακός-Νίκη Λευκάδας

ΠΑΟΚ 14.00 ΠΑΟΚ-Δάφνη Αγ. Δημητρίου

2η αγωνιστική

2/5

Λευκάδας 14.00 Νίκη Λευκάδας-Ολυμπιακός (αν χρειαστεί)

6/5

Αγ. Δημητρίου (Π) 14.00 Δάφνη Αγ. Δημητρίου-ΠΑΟΚ (αν χρειαστεί)

3η αγωνιστική

5/5

Μ. Λιούγκας 14.00 Ολυμπιακός-Νίκη Λευκάδας (αν χρειαστεί)

9/5

ΠΑΟΚ 14.00 ΠΑΟΚ-Δάφνη Αγ. Δημητρίου (αν χρειαστεί)