• Αναζήτηση
 • Νέα δημοσιεύματα για άμεση επιστροφή Μήτρογλου στη Μαρσέιγ

  Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα διακοπεί πρόωρα ο δανεισμός του Κώστα Μήτρογλου στη Μαρσέιγ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δεδομένη θεωρούν πλέον οι Γάλλοι την επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου στη Μαρσέιγ το καλοκαίρι, καθώς δεν έχει πείσει κανέναν στη Γαλατασαράι.

  Όπως αναφέρει (και) η ιστοσελίδα Mercato365, ο Έλληνας διεθνής επιθετικός δεν έχει καταφέρει να πείσει τον Φατίχ Τερίμ ούτε τους παράγοντες της τούρκικης ομάδας, με συνέπεια να έχουν αποφασίσει την άμεση επιστροφή του και όχι τον Ιούνιο του 2020, όπως προέβλεπε ο δανεισμός του.

  Αυτό σημαίνει πως η Μαρσέιγ θα πρέπει να επωμιστεί και το παχυλό συμβόλαιο του παίκτη που είναι κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στη γαλλική ομάδα δεν επιθυμούν ιδιαίτερα την επιστροφή του Έλληνα επιθετικού.

  Ο Μήτρογλου με τη φανέλα της Τσιμ Μπομ έχει σημειώσει ένα γκολ σε επτά συμμετοχές, ενώ ακόμη και να επιστρέψει στη γαλλική ομάδα, η λογική λέει πως θα ξαναδοθεί δανεικός. Επίσης παίζει ακόμα και να αποχωρήσει ως ελεύθερος από τη Μαρσέιγ.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η επίθεση των ελικοπτέρων… Ο μεγαλοεφοπλιστής, μεγαλογαιοκτήμων Ντίντης Ευπαλίδης έριξε μερικές σταγόνες λεμονιού πάνω στο αβοκάντο του. Ακούμπησε τα μαχαιροπίρουνα στην επιφάνεια του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk