Δωρεά και επίσκεψη της ΠΑΕ Άρης στην Παιδιατρική του Ιπποκράτειου νοσοκομείου

Η ΠΑΕ Άρης πρόσφερε νέο πολυμηχάνημα στην Παιδιατρική του Ιπποκράτειο νοσοκομείου, ενώ αύριο θα πραγματοποιήσει επίσκεψη ώστε να βρεθέι στο πλευρό των παιδιών.

Το Πάσχα πλησιάζει και η διακοπή του πρωταθλήματος δίνει την ευκαιρία στην ΠΑΕ Άρης να αναλάβει φιλανθρωπικές πρωτοβουλίες, όπως συνηθίζει σε κάθε εορταστική περίοδο.

Η κίνηση των κίτρινων δεν είναι μόνο συμβολική αλλά έχει σημασία σε πρακτικό επίπεδο, καθώς αποφάσισαν να δωρίσουν ένα πολυμηχάνημα στο Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής του Ιπποκράτειου.

Αντιπροσωπεία αποτελούμενη από παίκτες και άλλους ανθρώπους της ομάδας θα επισκεφτεί αύριο το μεσημέρι (23/04, 12.30 μ.μ.) το τμήμα του νοσοκομείου και θα μοιράσει επιπλέον δώρα στα παιδιά.

Όσα αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Σύσσωμη η ομάδα μας, δείχνοντας για μια ακόμη φορά το κοινωνικό της πρόσωπο, θα επισκεφτεί αύριο το μεσημέρι (12:30) το Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής (“Απόστολος Φωκάς”) στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ θα μοιράσουν δώρα και χαμόγελα στα παιδιά, ενώ η ΠΑΕ, από την πλευρά της, θα ενισχύσει το Κέντρο Αναπτυξιακής Παιδιατρικής με τη δωρεά ενός πολυμηχανήματος, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του τμήματος».

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk