Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο Τζόνι Ο’ Μπράιαντ. Ο Αμερικανός παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε ότι η έλευση του Έλληνα προπονητή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας τον έκανε καλύτερο παίκτη, ενώ σύγκρινε και την φιλοσοφία του με τον πρώην προπονητή του, Νέβεν Σπάχια.

Παράλληλα, ο Ο’ Μπράιαντ σύγκρινε την Euroleague με το ΝΒΑ, υποστηρίζοντας ότι η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση θέλει να φτιάξει ένα παρόμοιο φορμάτ με εκείνο του «μαγικού κόσμου».

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε στο «Sport5»:

Αρχικά τόνισε: «Πιστεύω ότι και οι δύο έχουν διαφορετική φιλοσοφία. Ο Σπάχια ήταν πιο χαλαρός, γιατί έχει περάσει από το NBA και προσέγγιζε διαφορετικά τα παιχνίδια. Ο Γιάννης (Σφαιρόπουλος) είναι πιο έντονος, φωνάζει σε εμάς όλη την ώρα, δείχνει το πάθος του.

Υπάρχουν αυτοί που μπορούν να συνδεθούν περισσότερο με τον Σπάχια ή τον Σφαιρόπουλο, αλλά ο Γιάννης από την ώρα που ήρθε στην ομάδα έκανε εξαιρετική δουλειά και μας πήγε από την μία κατάσταση, όταν είχαμε ρεκόρ 1-8, στο να παλεύουμε για μία θέση στα πλέι οφ της Euroleague».

Με ποιον από τους δύο συνδέθηκε πιο εύκολα: «Με τον Σπάχια ήταν πολύ δύσκολο να προσαρμοστώ, αλλά όταν ήρθε ο Γιάννης τότε βρήκα τον ρυθμό μου».

Για το αν υπάρχουν ομοιότητες μεταξύ NBA και Euroleague: «Για να πω την αλήθεια η Euroleague και η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι καλύτερα απ’ όσο περίμενα. Όταν ήρθα όλοι στην Μακάμπι ήταν πολύ καλοί σε εμένα, Πάντα ήταν ένα τηλεφώνημα μακριά.

Αν χρειαζόμουν κάτι, έκαναν τα πάντα για να είμαστε καλά. Όσο για τη Euroleague, ήταν μία απίστευτη εμπειρία. Είναι πολύ ανταγωνιστική, ταξίδευα στην Ευρώπη και έπαιζα σε διαφορετικά μέρη. Πιστεύω ότι προσπαθούν να φτιάξουν ένα φορμάτ σαν και αυτό του NBA».