Ο Μάνουελ Νόιερ είχε γνωστοποιήσει χθες (17/4) πως θα παραθέσει μια συνέντευξη Τύπου και όλοι περίμεναν με αγωνία τη σημερινή μέρα για να μάθουν τι ήθελε να ανακοινώσει ο Γερμανός τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου.

Τελικά ο 33χρονος ήθελε να ενημερώσει τους δημοσιογράφους και κατά συνέπεια τον κόσμο, για την κατάσταση στη οποία βρίσκεται με τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί τον τελευταίο καιρό και δεν τον αφήνει να επιστρέψει.

Συγκεκριμένα, ο Νόιερ ανέφερε πως δεν είναι σε θέση να γνωρίζει ακόμα τον ακριβή χρόνο που θα χρειαστεί για να γυρίσει στα γήπεδα, ωστόσο δήλωσε πως στόχος του είναι να είναι έτοιμος για το παιχνίδι απέναντι στη Λειψία σε περίπου έναν μήνα. Παράλληλα επισήμανε και τους στόχους που έχει η ομάδα του Νίκο Κόβατς για το υπόλοιπο της σεζόν στην Γερμανία.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Μάνουελ Νόιερ:

«Δεν μπορώ να βάλω χρονοδιάγραμμα και να βάλω συγκεκριμένη διορία, όμως, στοχεύω να επιστρέψω στο παιχνίδι με τη Λειψία» ανέφερε αρχικά και συνέχισε λέγοντας:

«Προσωπικά ανυπομονώ να επιστρέψω γιατί θέλω να είμαι σημαντικό κομμάτι για την ομάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε στους στόχους που έχουμε θέσει, να παραμείνουμε πάνω από τη Ντόρτμουντ στη βαθμολογία και να φτάσουμε μέχρι και τον τελικό του Κυπέλλου», ήταν τα λόγια του 33χρονου.