• Αναζήτηση
 • Αδειασμα σε Παππά από το Μαξίμου με άρωμα σκανδάλου

  Προάγγελος ενδοκυβερνητικών εξελίξεων η απάντηση Τζανακόπουλου περί πλήρους άγνοιας για τις σχέσεις του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής με τον κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου. Βραχυκύκλωμα στο πρωθυπουργικό επιτελείο από την υπόθεση Πετσίτη

  Ανάλογο χτύπημα στον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής δεν καταγράφηκε τα τελευταία χρόνια στο κυβερνητικό μπρίφινγκ: «Δεν γνωρίζω τις σχέσεις Παππά – Αρτεμίου». Η φράση αυτή του Δημήτρη Τζανακόπουλου αναδεικνύει και τις πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν εντός του ΣΥΡΙΖΑ για τον Νίκο Παππά, όπως και το βραχυκύκλωμα που έχει προκαλέσει στο πρωθυπουργικό επιτελείο το σκάνδαλο Πετσίτη.

  Οι γνωρίζοντες τις ισορροπίες εντός του Μεγάρου Μαξίμου κάνουν λόγο για προάγγελο ενδοκυβερνητικών εξελίξεων, ερμηνεύοντας την απάντηση Τζανακόπουλου για τις σχέσεις του Παππά με τον κύπριο δικηγόρο Αρτέμη Αρτεμίου ως το πρώτο πραγματικό άδειασμα του υπουργού ΨΗΠΤΕ – που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στις ΗΠΑ για τον ελληνικό δορυφόρο.

  Η άγνοια του κυβερνητικού εκπροσώπου θεωρήθηκε άδειασμα και από τα στελέχη της αντιπολίτευσης. Σε μία δεύτερη – έγγραφη – παρέμβαση, ο Τζανακόπουλος έκανε λόγο για «προσωπική στοχοποίηση κυβερνητικών στελεχών», διαμηνύοντας στον διευθυντή του γραφείου Τύπου της ΝΔ Κωνσταντίνο Ζούλα πως «όσο κι αν ψάξει, όσο κι αν προσπαθήσει, δεν θα βρει απολύτως τίποτα μεμπτό για αυτήν την κυβέρνηση, για μένα, για τον Νίκο Παππά ή για οποιονδήποτε άλλον».

  -Ποια είναι η ιστορία Παππά και Αρτεμίου;

  -Τι ανακατατάξεις ενδέχεται να φέρει στον στενό κύκλο του Αλέξη Τσίπρα;

  -Γιατί ο Παππάς ενδέχεται να αποτελέσει το κύριο προεκλογικό πρόβλημα για τον ΣΥΡΙΖΑ;

  Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση των ΝΕΩΝ της Τετάρτης

  Αδειασμα σε Παππά από το Μαξίμου με άρωμα σκανδάλου

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk