• Αναζήτηση
 • Τσακαλώτος σε Μητσοτάκη: Πώς θα επιστρέψει η ΝΔ αυτά που πήρε από τη μεσαία τάξη

  Απάντηση του υπουργού στο twitter

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Ο κ. Μητσοτάκης θα είχε την ευγενή καλοσύνη να μας πει πώς θα αποζημιώσει τη μεσαία τάξη για τις απώλειες που είχε επί των κυβερνήσεων ΝΔ;», αναφέρει μέσω Twitter o υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος με συνέντευξή του στο πρακτορείο Reuters δήλωσε ότι η κυβέρνηση πήρε από τους πολίτες περισσότερα χρήματα απ’ όσα χρειαζόταν.

  «Τα δεδομένα: Σύμφωνα με τα τελευταία διαθέσιμα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ, το ετήσιο εισόδημα μιας οικογένειας της μεσαίας τάξης μειώθηκε από το 2011 έως το 2014 κατά 5.258 ευρώ. Τα έτη 2015- 2016 αυξήθηκε κατά 146 ευρώ. Το 2018 η αύξηση αναμένεται σαφώς μεγαλύτερη λόγω και της ανάπτυξης», έγραψε ο κ. Τσακαλώτος και συμπληρωσε:  «Με βάση αυτά τα δεδομένα, μήπως ο κ. Μητσοτάκης θα είχε την ευγενή καλοσύνη να μας πει πώς -στην απίθανη περίπτωση που βγει- θα αποζημιώσει τη μεσαία τάξη για τις απώλειες που είχε επί των κυβερνήσεων ΝΔ;».

  Το tweet του Κυριάκου Μητσοτάκη που πυροδότησε την αντίδραση του υπουργού Οικονομικών:

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk