Από τη Λήμνο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ο Νίκος Ανδρουλάκης

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης βρέθηκε στη Λήμνο και μίλησε στους μαθητές του Γενικού Λυκείου Μούδρου για την κρισιμότητα των ευρωπαϊκών εκλογών.

Τη Λήμνο επισκέφθηκε, ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ξεκινώντας από εκεί την προεκλογική του εκστρατεία.

Ο κ. Ανδρουλάκης ήταν προσκεκλημένος του Γενικού Λυκείου Μούδρου, που συμμετέχει στο πρόγραμμα «σχολείων – πρεσβευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου».

Μίλησε στους μαθητές για το πόσο σημαντικό είναι το διακύβευμα των ευρωεκλογών και άρα η συμμετοχή των πολιτών σε αυτές. Αναφέρθηκε επίσης στο έργο των ευρωβουλευτών στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο. Επιπλέον συναντήθηκε με φίλους και μέλη του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ στο νησί.

«Ξεκίνησα από τη Λήμνο και από το Γενικό Λύκειο Μούδρου, ένα σχολείο που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «σχολείων – πρεσβευτών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου». Συζήτησα με τους μαθητές για τις ερχόμενες Ευρωεκλογές, αλλά και τις προκλήσεις για την επόμενη μέρα του Ευρωπαϊκού οικοδομήματος.

Σε μια περίοδο πολιτικής απαξίωσης, είναι εξαιρετικά σημαντικό να υλοποιούνται τέτοιες πρωτοβουλίες ενημέρωσης, για το ποιος είναι ο ρόλος της χώρας μας στην ΕΕ, αλλά και για τους κινδύνους από την έξαρση της μισαλλοδοξίας σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση στο Γενικό Λύκειο Μούδρου και τη συνάντηση με φίλους και μέλη του Κινήματος Αλλαγής – ΠΑΣΟΚ #mazi», αναφέρει στην ανάρτησή του ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk