• Αναζήτηση
  • Πασχαλινή πανδαισία

    Στον Γευσιγνώστη που κυκλοφορεί την Κυριακή 7 Απριλίου με «Το Βήμα της Κυριακής» στρώνουμε γιορτινό τραπέζι αλλά και μαγειρεύουμε με τα λαχανικά της Ανοιξης

    ΤοΒΗΜΑ Team
    Food styling: Καρολίνα Δωρίτη, φωτογραφία: Νίκος Παλιόπουλος

     

    Στις 150 σελίδες του Γευσιγνώστη Απριλίου θα βρείτε συνταγές για:

    Αρνιά στον φούρνο: Αφήνουμε το απλό και κλασικό με πατάτες και το ψήνουμε με αγκινάρες, αρακά, καρότα, μέχρι και με κουμκουάτ, νεράντζια και πολίτικο τσουρέκι.

    Πρωτότυπα κοντοσούβλια: Ολα τα μυστικά για να φτιάξουμε στον οικιακό φούρνο ζουμερό και νόστιμο κοντοσούβλι με μοσχάρι ή κοτόπουλο.

    Λαχταριστές μαγειρίτσες: Βήμα – βήμα, μια εύκολη και αρωματική μαγειρίτσα, που ετοιμάζεται σε μία ώρα. Επίσης, τρεις ακόμα εκδοχές: μια παραλλαγή με χωριάτικα λουκάνικα, μια παραδοσιακή και μια εναλλακτική με μανιτάρια και χόρτα.

    Λαμπρόψωμα: Με άρωμα μαστίχας και κόλιαντρου

    Πεντανόστιμες πίτες: Λαμπριάτικες, ανοιξιάτικες πίτες και καλιτσούνια για τη μεγάλη γιορτή.

     

    Επίσης,

    Τα μυστικά του έμπειρου ψήστη: Μαθαίνουμε πώς θα ψήσουμε στο σπίτι τέλειο κοκορέτσι και παϊδάκια.

    Ακόμη,

    Μαγειρεύουμε με τα υλικά της άνοιξης! Συνταγές για το καθημερινό τραπέζι με σπαράγγια, αγκινάρες, αρακά, κουκιά, και όλα τα μυρωδικά της εποχής.

    Την Κυριακή 7 Απριλίου με το «ΒΗΜΑ»

    Ολα όσα πρέπει να ξέρετε για το φαγητό!

    Ο Γευσιγνώστης ξέρει, γιατί το ‛χει ψάξει!

    Γευσιγνώστης
    Σίβυλλα
    • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
    Helios Kiosk