Ενα πάθημα που θα το θυμάται σε όλη της τη ζωή είχε η Λάουρα Μιράντα, μια 25χρονη καθηγήτρια Μαθηματικών σε γυμνάσιο του Μπέλπορτ των ΗΠΑ.

Η όμορφη καθηγήτρια έκανε το λάθος να στείλει μια σέλφι στην οποία ήταν γυμνόστηθη, αντί στον φίλο της στα κινητά των μαθητών της, κάτι που βεβαίως την έκανε πρώτο θέμα στο σχολείο.

Η φωτογραφία που φαίνεται πως είχε τραβηχτεί τρία χρόνια νωρίτερα έγινε viral στα κινητά των μαθητών του γυμνασίου, άγνωστο πως κι έτσι η εντυπωσιακή καθηγήτρια απολύθηκε στον διευθυντή του σχολείου.

Ειδικότερα, το «σκανδαλώδες» στιγμιότυπο αποτυπώνει την Μιράντα να φωτογραφίζεται γυμνή από τη μέση και πάνω, μπροστά από έναν καθρέπτη .

«Με το ένα χέρι κρατάω ένα καλλυντικό και με το άλλο τραβώ τη φωτογραφία με το κινητό μου», αναφέρει, σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο περιθώριο του «πανικού» που ξέσπασε στην μαθητική κοινότητα αλλά και στους συλλόγους γονέων της πόλης.

Η 25χρονη επέμεινε πως δεν μπορεί να καταλάβει πως η φωτογραφία έφτασε, ειδικά μετά από 3 χρόνια στα χέρια των μαθητών της και τόνισε πως δίνει την συνέντευξη τύπου για να υπερασπιστεί τον εαυτό της.