• Αναζήτηση
 • Κίνα: Άνδρας μαχαίρωσε παιδιά σε δημοτικό σχολείο – 2 νεκροί

  Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι σκότωσε σήμερα δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους δύο σε δημοτικό σχολείο στην κεντρική Κίνα, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Ένας άνδρας οπλισμένος με μαχαίρι σκότωσε σήμερα δύο ανθρώπους και τραυμάτισε άλλους δύο σε δημοτικό σχολείο στην κεντρική Κίνα, ανακοίνωσαν οι τοπικές αρχές.

  Οι τραυματίες είναι δύο παιδιά που διακομίσθηκαν στο νοσοκομείο, διευκρίνισαν σε ανακοίνωσή τους οι αρχές της κομητείας Νινγιουάν, στην επαρχία Χιουνάν. Τα δύο παιδιά δεν διατρέχουν κίνδυνο. Οι αρχές δεν διευκρίνισαν την ηλικία των δύο νεκρών της επίθεσης.

  Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η αστυνομία συνέλαβε έναν 31χρονο, τον οποίο κατονόμασε ως Τζενγκ, ο οποίος είναι κάτοικος του χωριού Μπαϊτζιατζέν στο οποίο βρίσκεται το δημοτικό σχολείο. Τα αίτια της επίθεσης παραμένουν μέχρι στιγμής άγνωστα.

  Οι επιθέσεις με μαχαίρι σε σχολεία έχουν πολλαπλασιαστεί τα τελευταία χρόνια στην Κίνα, υποχρεώνοντας τις αρχές να ενισχύσουν τα μέτρα ασφαλείας μπροστά από τα εκπαιδευτικά ιδρύματα.

  Τον περσινό Οκτώβριο, μια γυναίκα επιτέθηκε σε μαθητές νηπιαγωγείου της επαρχίας Σετσουάν, στη νοτιοδυτική Κίνα, τραυματίζοντας 14 παιδιά.

  Τον Απρίλιο του 2018 ένας άνδρας σκότωσε 8 μαθητές και τραυμάτισε 12 όταν έβγαιναν από γυμνάσιο στην επαρχία Σαανσί, στη βόρεια Κίνα. Ο δράστης της επίθεσης ομολόγησε ότι ήθελε να εκδικηθεί για τον σχολικό εκφοβισμό που είχε υποστεί στο ίδιο σχολείο όταν ήταν παιδί. Αυτός εκτελέστηκε τον Σεπτέμβριο.

  Επίσης τον Ιανουάριο 20 μαθητές δημοτικού σχολείου στο Πεκίνο τραυματίστηκαν σε επίθεση με μαχαίρι ενός υπαλλήλου του σχολείου, ο οποίος είχε θυμώσει επειδή είχε λήξει η σύμβασή του εργασίας στο σχολείο, σύμφωνα με τις αρχές.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk