• Αναζήτηση
 • Σέλφι, χαμόγελα και χαλαρές στιγμές για τα ζεύγη Τσίπρα και Ζάεφ

  To επιχειρηματικό φόρουμ στα Σκόπια είχε τελειώσει, οι αποστολές είπαν να χαλαρώσουν από τις εντάσεις της ημέρας, οι πρωθυπουργοί είπαν να το… ρίξουν έξω με τις γυναίκες τους

  ΤοΒΗΜΑ Team

  To επιχειρηματικό φόρουμ στα Σκόπια είχε τελειώσει, οι αποστολές είπαν να χαλαρώσουν από τις εντάσεις της ημέρας, οι πρωθυπουργοί είπαν να το… ρίξουν έξω με τις γυναίκες τους. Ετσι λοιπόν πήγαν βόλτα ο Αλέξης Τσίπρας ο Ζόραν Ζάεφ, η Μπέτυ Μπαζιάν και η Ζόριτσα Ζάεβα.

  Ανετοι, χωρίς γραβάτα οι δύο πρωθυπουργοί με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θερμό, όπως θερμό ήταν και όλη την ημέρα. Οι σέλφι, τα χαμόγελα και οι αγκαλιές έδιναν κι έπαιρναν καθώς το επικοινωνιακό μέρος της επίσκεψης ήταν το πιο σημαντικό.

  Επρεπε να εξωραϊστεί η συμφωνία των Πρεσπών και να καλυφθούν και οι αντιδράσεις που υπάρχουν, οι γκρίνιες, οι φόβοι και οι ανησυχίες για την επόμενη ημέρα.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk