• Αναζήτηση
 • Σέλφι, χαμόγελα και χαλαρές στιγμές για τα ζεύγη Τσίπρα και Ζάεφ

  To επιχειρηματικό φόρουμ στα Σκόπια είχε τελειώσει, οι αποστολές είπαν να χαλαρώσουν από τις εντάσεις της ημέρας, οι πρωθυπουργοί είπαν να το… ρίξουν έξω με τις γυναίκες τους

  ΤοΒΗΜΑ Team

  To επιχειρηματικό φόρουμ στα Σκόπια είχε τελειώσει, οι αποστολές είπαν να χαλαρώσουν από τις εντάσεις της ημέρας, οι πρωθυπουργοί είπαν να το… ρίξουν έξω με τις γυναίκες τους. Ετσι λοιπόν πήγαν βόλτα ο Αλέξης Τσίπρας ο Ζόραν Ζάεφ, η Μπέτυ Μπαζιάν και η Ζόριτσα Ζάεβα.

  Ανετοι, χωρίς γραβάτα οι δύο πρωθυπουργοί με το κλίμα να είναι ιδιαίτερα θερμό, όπως θερμό ήταν και όλη την ημέρα. Οι σέλφι, τα χαμόγελα και οι αγκαλιές έδιναν κι έπαιρναν καθώς το επικοινωνιακό μέρος της επίσκεψης ήταν το πιο σημαντικό.

  Επρεπε να εξωραϊστεί η συμφωνία των Πρεσπών και να καλυφθούν και οι αντιδράσεις που υπάρχουν, οι γκρίνιες, οι φόβοι και οι ανησυχίες για την επόμενη ημέρα.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk