• Αναζήτηση
 • Ξεσάλωσε το Twitter για τις αιθέριες… προσλήψεις Μπόλαρη

  Η αδυναμία του Μάρκου Μπόλαρη στο γυναικείο φύλο έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter με τους χρήστες κυριολεκτικά να δίνουν ρεσιτάλ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Φωτιά έχουν τα social media για τις προσλήψεις που έχει κάνει στο πολιτικό του γραφείο ο Μάρκος Μπόλαρης.

  Μετά τη γραμματέα Θωμαρίτα Καλδάρα, η παρουσία της οποίας κοσμούσε το γραφείο του υφυπουργού, ακόμα μία εντυπωσιακή γυναικεία παρουσία βρίσκεται από την 7η Ιανουαρίου στην ομάδα του Μάρκου Μπόλαρη.

  Πρόκειται για την Λένα Χρυσηίς Παπαρρηγοπούλου, η οποία διορίστηκε στο γραφείο του Μάρκου Μπόλαρη από τις 7 Ιανουαρίου με απόφαση του τότε αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου.

  Η Σταρ Ελλάς του 2002 είναι απόφοιτη του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με μεταπτυχιακό στη θρησκεία, Φιλοσοφία και Κοινωνιολογία στο ίδιο πανεπιστήμιο.

  Η αδυναμία του Μάρκου Μπόλαρη στο γυναικείο φύλο έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού στο Twitter με τους χρήστες κυριολεκτικά να δίνουν ρεσιτάλ.

  Στο σχετικό ΦΕΚ σημειώνεται ότι η παρουσία της κυρίας Παπαρρηγοπούλου στο γραφείο του υφυπουργού, τερματίζει άμεσα με την αποχώρηση του Μάρκου Μπόλαρη.

  Όπως φαίνεται, ο υφυπουργός Εξωτερικών έχει μία τάση προς τις όμορφες γυναικείες παρουσίες, τις οποίες προτιμά για τη στελέχωση του γραφείου του.

  Δείτε επίσης
  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk