ΚΚΕ: Καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ σε αντιφασίστες στην Καλλιθέα

Την επίθεση της αστυνομίας κατά της κινητοποίησης της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας τραυματίζοντας στο κεφάλι διαδηλωτές καταγγέλλει το ΚΚΕ

Την επίθεση της αστυνομίας κατά της κινητοποίησης της Λαϊκής Επιτροπής Καλλιθέας τραυματίζοντας στο κεφάλι διαδηλωτές καταγγέλλει το ΚΚΕ.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν λίγο πριν την έναρξη της μαθητικής παρέλασης. Οι συγκεντρωμένοι φώναζαν αντιφασιστικά συνθήματα και δέχθηκαν την επίθεση των ΜΑΤ όταν επιχείρησαν να προσεγγίζουν το σημείο όπου θα στέκονταν οι επίσημοι.

Σε δήλωση του ο Γιάννης Πρωτούλης, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» για την παρουσία των χρυσαυγιτών στην Καλλιθέα τόνισε:

«Οι φασίστες εγκληματίες, οι απόγονοι των ταγματασφαλιτών καταδοτών, οι προδότες του λαού μας δεν έχουν καμιά θέση δίπλα σε επετείους όπως η 25η Μάρτη.

Καταγγέλλουμε τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης για το χτύπημα των εργαζόμενων από τα ΜΑΤ στην Καλλιθέα, όπως και για την προστασία που παρείχε στους ναζί της Χρυσής Αυγής, ώστε να διαδώσουν τα άθλια σύμβολά τους.

Ο λαός με την κινητοποίησή του πρέπει να απομονώσει τους φασίστες να τους διώξει από κάθε γειτονιά, να μη βρίσκουν τόπο να σταθούν».

Πολιτική
Σίβυλλα
  • Ερμής… νέας εποχής Μια σταγόνα από τη ροζ Churchill σαμπάνια κύλισε στα χειροποίητα Berlutti παπούτσια του Φίφη Δελμούζου-Κασσανδρή. Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος,... ΣΙΒΥΛΛΑ
Helios Kiosk