• Αναζήτηση
 • Ζωή πολλών… Ρίχτερ

  Μια ταινία αναψηλαφεί τον μυθιστορηματικό βίο του διάσημου ζωγράφου Γκέρχαρντ Ρίχτερ. Ομως γιατί ο ίδιος την αποκηρύσσει;

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την προσεχή Πέμπτη 7 Μαρτίου ξεκινά να προβάλλεται στις ελληνικές αίθουσες η νέα ταινία του Φλόριαν Χένκελ Φον Ντόνερσμαρκ, του σκηνοθέτη που συγκίνησε το ελληνικό κοινό με τη βραβευμένη με Οσκαρ ταινία του «Οι ζωές των άλλων».

  Το φιλμ με τίτλο «Ποτέ μην κλείνεις τα μάτια» ρίχνει φως στη συγκλονιστική ζωή του σπουδαιότερου εν ζωή γερμανού καλλιτέχνη, του 87χρονου σήμερα Γκέρχαρντ Ρίχτερ, και παράλληλα στην τρικυμιώδη ιστορία της Γερμανίας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο.

  Στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής» η Μαριλένα Αστραπέλλου πιάνει το νήμα από την αρχή και εξηγεί γιατί ο παγκοσμίου φήμης ζωγράφος «απαρνήθηκε» τα πρώτα του έργα αλλά και γιατί αποκήρυξε την κινηματογραφική βιογραφία του.

  Διαβάστε περισσότερα στο BHMAgazino που κυκλοφορεί μαζί με το «Βήμα της Κυριακής».

  BHMAgazino
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk