• Αναζήτηση
 • Αποκάλυψη – βόμβα για δύο υπουργούς της κυβέρνησης – Ηχητικό ντοκουμέντο στα χέρια επιχειρηματία

  Το «Καρφί του Σαββατοκύριακου» δημοσιεύει την πληροφορία για μεγαλοεπιχειρηματία που έχει συνομιλία δύο υπουργών και τη συζύγου του ενός

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Αποκάλυψη – φωτιά, που εμπλέκει δύο υπουργούς, δημοσιεύεται στο «Καρφί του Σαββατοκύριακου». Στο εν λόγω δημοσίευμα τονίζεται ότι πολύ γνωστός μεγαλοεπιχειρηματίας έχει καταγράψει τους δύο πολύ σημαντικούς υπουργούς της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμμένου. Εχει καταγράψει συνομιλίες τους για τις οποίες, όποιοι τις άκουσαν αναφέρουν ότι είναι «φωτιά».

  Κάποιες φήμες αναφέρουν ότι στις συνομιλίες αυτές γίνεται λόγος για διάφορες οικονομικές υποθέσεις και δοσοληψίες. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο εν λόγω επιχειρηματίας εμφανίζεται έτοιμος να δώσει στη δημοσιότητα την καταγραφή των ιδιωτικών συνομιλιών, το εν λόγω DVD δηλαδή που θα «κάψει» και τους υπουργούς και την κυβέρνηση.

  Ακούγεται ότι η διαρροή της παράνομης καταγραφής έχει γίνει από φιλικά μέσα ενημέρωσης και κύκλους των δύο υπουργών. Και μάλιστα, ένα επιπλέον στοιχείο είναι ότι σε μια από τις συνομιλίες συμμετέχει και η σύζυγος του ενός από τους δύο υπουργούς

  Εφόσον ο μεγαλοεπιχειρηματίας κάνει πράξη την απειλή του και δώσει την καταγραφή, κι αν δικαιώνονται όσοι λένε ότι οι συνομιλίες είναι «φωτιά» τότε η κυβέρνηση θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση.

  Όχι τόσο γιατί θα έχει χάσει το «απολεσθέν» εδώ και καιρό ηθικό πλεονέκτημα, αλλά γιατί δύο πρωτοκλασάτοι υπουργοί θα εμφανίζονται να κάνουν business, είτε εν γνώσει, είτε εν αγνοία του πρωθυπουργού. Και μάλιστα δύο πρόσωπα που βρέθηκαν επί πολλά χρόνια στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα και τον στήριξαν όσο λίγοι.

  Σε συνδυασμό με το σκάνδαλο του «Μανόλο του Παππά» ή Μανώλη Πετσίτη, δημιουργείται ένας κλοιός σκανδάλων γύρω από το Μαξίμου και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk