• Αναζήτηση
 • «Γαλάζια Πατρίδα»: Και στα κατεχόμενα της Κύπρου η στρατιωτική άσκηση

  Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η τουρκική στρατιωτική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα» με το σενάριο να εξελίσσεται και σε περιοχές των κατεχομένων στην Κυπριακή Δημοκρατία

  Συνεχίζεται για δεύτερη μέρα η τουρκική στρατιωτική άσκηση «Γαλάζια Πατρίδα» η οποία εξελίσσεται μεταξύ άλλων και σε περιοχές των κατεχομένων στην Κυπριακή Δημοκρατία.

  Συγκεκριμένα, όπως μεταδίδει το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων, τα τουρκικά πολεμικά πλοία πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης βολές εναντίον στόχων στα ανοιχτά του Κόλπου του Ξηρού (Σαρός στα τουρκικά).

  Τα τουρκικά πολεμικά πλοία πέρασαν χθες το βράδυ τα Στενά του Βοσπόρου για να λάβουν μέρος στο σημερινό σκέλος της άσκησης στα ανοιχτά του Κόλου του Ξηρού ενώ τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδιδαν ζωντανά τις βολές, ενώ κατά το χθεσινό σκέλος της άσκησης εκτοξεύτηκαν από φρεγάτες drones Σισμέκ 1 που έχουν ταχύτητα 720 χλμ την ώρα και μπορούν να παραμείνουν στον αέρα για 45 λεπτά. Τα Σιμσέκ 1 χτύπησαν υποβρύχια που με βάση το σενάριο ήταν υποβρύχια τρομοκρατών.

  Την ίδια στιγμή οι τουρκικές ιστοσελίδες, σχολιάζουν ότι το γραφικό του τουρκικού υπουργείου Άμυνας που δείχνει την Κύπρο τουρκική αποτελεί μήνυμα της Τουρκίας προς Έλληνες και Ελληνοκύπριους.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Οι σαμπάνιες του τσάρου… Η τεράστια ψάθινη καπελίνα με την υπογραφή Eugenia Kim παρασύρθηκε από τους ισχυρούς ανέμους οι οποίοι έπνεαν στα τουρκικά... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk