• Αναζήτηση
 • Το Twitter κάνει «κωλοτούμπες» με Σγουρίδη και… ανορθόγραφη ανάρτηση Καμμένου

  Οι χρήστες του Twitter βρήκαν μία καλή ευκαιρία να ξεσπαθώσουν εναντίον του κυβερνητικού εταίρου, επιστρατεύοντας χιούμορ, αλλά… και φαρμακερές ατάκες

  Οι εξελίξεις στους κόλπους των Ανεξάρτητων Ελλήνων, αλλά και η παραίτηση που υπέβαλε, η οποία δεν έγινε αποδεκτή, από τον αντιπρόεδρο του κόμματος, Παναγιώτη Σγουρίδη, με αφορμή τις δηλώσεις περί θερμού επεισοδίου που θα καθυστερήσει την Συμφωνία των Πρεσπών, δεν πέρασε απαρατήρητος από το Twitter.

  Οι χρήστες του Twitter βρήκαν μία καλή ευκαιρία να ξεσπαθώσουν εναντίον του κυβερνητικού εταίρου, επιστρατεύοντας χιούμορ, αλλά… και φαρμακερές ατάκες.

  Από το «κόμμα της κωλοτούμπας» και των «παλαβών» και το ανορθόγραφο tweet του Πάνου Καμμένου, με το οποίο «αδειάζει» τον συνεργάτη του, αλλά και το sms με το οποίο υπέβαλε την παραίτησή του ο κ. Σγουρίδης ήταν από τα σχόλια που κυριάρχησαν στην ελληνική Twitterόσφαιρα.

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk