• Αναζήτηση
 • Ο Μιχάλης Παναγής νέος CEO στον Παπουτσάνη

  Καθήκοντα διευθύνοντος συμβούλου στη Σελόντα αναλαμβάνει ο κ. Αθανάσιος Σκορδάς

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Καραμπόλες δημιουργεί η απόκτηση –θα οριστικοποιηθεί τυπικά αρχές του 2019- της εταιρείας ιχθυοκαλλειεργειών Σελόντα από την Amerra Capital. Οι αμερικανοί δεν επιδίωκαν τη συνέχιση της συνεργασίας με το σημερινό διευθύνοντα σύμβουλο κ. Μιχάλη Παναγή ο οποίος φρόντισε για το μέλλον του. Μια άλλη εισηγμένη, η εταιρεία Παπουτσάνης ανακοίνωσε ότι ο κ. Παναγής θα αναλάβει καθήκοντα CEO από την 1η Φεβρουαρίου 2019.

  Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση της Σελόντα σύμφωνα με την οποία: ο  κ. Μιχάλης Παναγής θα παρέχει τις υπηρεσίες του ως Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας μέχρι την 31.01.2019 και από 01.02.2019 θα παραμείνει στο Δ.Σ. ως μη εκτελεστικό μέλος. Ως εκ τούτου, το Δ.Σ. της εταιρείας κατά την συνεδρίασή του στις 20.12.2018 αποφάσισε όπως, από την 01.01.2019, ορίσει ως Εκτελεστικό Πρόεδρο του Δ.Σ. τον κ. Αθανάσιο Σκορδά, ο οποίος θα αναλάβει και τα καθήκοντα του Διευθύνοντος Συμβούλου της εταιρείας από την 01.02.2019.

  Δείτε επίσης
  Οικονομία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk