• Αναζήτηση
 • Μπουλμπασάκος: Το Κίνημα Αλλαγής είναι το κοινό μας σπίτι

  Το μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙΝ.Α.Λ τονίζει ότι κανένα πρόβλημα δεν θα αναιρέσει την αφοσίωσή μας στην ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού πόλου

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Οι αναταράξεις στο Κίνημα Αλλαγής καλά κρατούν μετά τις διαφοροποιήσεις της ΔΗΜΑΡ και το ψυχρό κλίμα του Θ. Θεοχαρόπουλου με την πρόεδρο του Κινήματος, Φ. Γεννηματά. Ωστόσο, παρά τις αντιπαραθέσεις υπάρχουν φωνές που προσπαθούν να ηρεμήσουν τα πνεύματα. Συγκεκριμένα, ο Γ. Μπουλμπασάκος, μέλος της Εκτελεστικής Γραμματείας ΚΙΝ.Α.Λ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΔΗΜ.ΑΡ σε ανακοίνωσή του αναφέρει:

  «Η Δημοκρατική Αριστερά με οδηγό τις αποφάσεις του 4ου Συνεδρίου της, προχώρησε το Σεπτέμβριο του 2015, στην Προγραμματική Συμφωνία με το ΠΑΣΟΚ και τις Κινήσεις Πολιτών, και δημιούργησε την Δημοκρατική Συμπαράταξη.

  Τον Μάρτιο του 2018 συμμετείχαμε στην δημιουργία του Κινήματος Αλλαγής. Με την απόφαση της Πανελλαδικής μας Συνδιάσκεψης το 2016, και με όλες τις αποφάσεις των Κ.Ε που επακολούθησαν, μείναμε δεσμευμένοι στην ιστορική απόφαση της συμπόρευσης της Ανανεωτικής Αριστεράς με τις δυνάμεις του Σοσιαλιστικού Κινήματος.

  Στη διάρκεια αυτής της πορείας αντιμετωπίσαμε, με επιτυχία, προβλήματα, αγκυλώσεις και διαφωνίες.

  Το ίδιο θα πράξουμε και τώρα.

  Κανένα πρόβλημα δεν θα αναιρέσει την αφοσίωσή μας στην ανασυγκρότηση του σοσιαλδημοκρατικού πόλου ως σύγχρονης αριστερής πρότασης διακυβέρνησης.

  Το Κίνημα Αλλαγής είναι το κοινό μας σπίτι».

   

   

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η άνοιξη στους Δολομίτες… Το δαχτυλίδι με το ογκώδες ροζ διαμάντι του Martin Katz έστελνε χιλιάδες εκθαμβωτικές αντανακλάσεις μέσα από την ειδική, υπερσύγχρονη... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk