• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Ο Βαξεβάνης επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις

  Αντίδραση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης μετά την κατάθεση αγωγής του εκδότη σε βάρος Κυρανάκη

  Αγωγή και κατά του αναπληρωτή εκπροσώπου τύπου της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνου Κυρανάκη, λίγες ημέρες μετά την αγωγή στην αναπληρώτρια τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Σοφία Ζαχαράκη, κατέθεσε ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Πειραιώς.

  Σύμφωνα με τη ΝΔ ο εκδότης αξιώνει αποζημίωση ύψους 300.000 ευρώ από τον αναπληρωτή εκπρόσωπο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  «Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας» προσθέτει η Πειραιώς.

  Με αγωγή του ο κ.Βαξεβάνης ζητά φυλάκισή μου και 300.000€ επειδή «νιώθει θλίψη» που τον αποκάλεσα βραχίονα λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ.Εγώ σας ζητώ να διαβάσετε το κείμενο της αγωγής.

  Η απόπειρα εκφοβισμού της ΝΔ δεν περνάει.Δεν κρύβομαι πίσω από καμία ασυλία, θα τα πούμε στο Δικαστήριο.

  Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ έχει ως εξής:

  «Ο δικομανής “Κλουζώ” της δημοσιογραφίας και παπαγαλάκι του Αλ. Τσίπρα, Κώστας Βαξεβάνης, κατέθεσε άλλη μια αγωγή κατά της Νέας Δημοκρατίας και συγκεκριμένα κατά του αναπληρωτή Eκπροσώπου της κ. Κωνσταντίνου Κυρανάκη.

  Όπως και στην περίπτωση της Σοφίας Ζαχαράκη διεκδικεί το “ευτελές” ποσόν των 300.000 ευρώ, ενώ αξιώνει επιπλέον και ημερήσια χρηματική ποινή 30.000 ευρώ και προσωρινή κράτηση μέχρι να μετανοήσει δημοσίως.

  Ως φαίνεται ο κ. Βαξεβάνης δεν αρκείται στον πακτωλό των χρημάτων που λαμβάνει από κρατικές διαφημίσεις, αλλά λόγω της αλαζονείας και της απληστίας του επιχειρεί να ποινικοποιήσει πολιτικές κρίσεις. Να τον χαίρεται ο κ. Τσίπρας.

  Σε ό,τι μας αφορά δεν θα κουραστούμε να το επαναλαμβάνουμε. Η Νέα Δημοκρατία ούτε εκφοβίζεται, ούτε φιμώνεται. Ραντεβού στην Ευελπίδων».

  Πολιτική
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk