• Αναζήτηση

Στο όριο του Δεν Παίζεται ο ΠΑΟΚ…

Ως τον νέο πρωταθλητή Ελλάδας αντιμετωπίζουν όλες οι στοιχηματικές εταιρείες τον ΠΑΟΚ με κάποιες πλέον να αποσύρουν το σχετικό στοίχημα μετά το διπλό στην Λαμία.

Το διπλό στην Λαμία διατήρησε τον ΠΑΟΚ στο +6 από τον δεύτερο Ολυμπιακό μετά από 12 αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από τρεις δεκαετίες με τους μπουκ πάντως να τον θεωρούν ήδη πρωταθλητή Ελλάδας. Η απόδοση άλλωστε που προσφέρεται ο ΠΑΟΚ για την κατάκτηση του τίτλου είναι στο 1.18, απόδοση που παραπέμπει σε βεβαιότητα για την επιβεβαίωση της.

Είναι συνάμα χαρακτηριστικό πως το σχετικό μακροχρόνιο στοίχημα, ποιος θα κατακτήσει δηλαδή το πρωτάθλημα στην Ελλάδα, μετά το διπλό στην Λαμία αποσύρθηκε από κάποιες στοιχηματικές εταιρείες. Δείγμα του πόσο δεδομένο έχουν οι μπουκ πως φέτος ο ΠΑΟΚ θα γράψει ιστορία και θα καταφέρει να πανηγυρίσει το 3ο πρωτάθλημα στην ιστορία του.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να αποδίδει καλύτερο ποδόσφαιρο όμως για τους μπουκ το -6 που έχει διαμορφωθεί στην βαθμολογία δεν ανατρέπεται στις 18 αγωνιστικές που απομένουν. Προφανώς οι μπουκ προσμετρούν και όλες τις παραμέτρους εντός, εκτός και επι ταυτά του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Για την ιστορία πάντως όπου υπάρχει ακόμη το μακροχρόνιο στοίχημα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, μετά τον ΠΑΟΚ στο 1.18 βρίσκουμε τον Ολυμπιακό στο 4,5 και στην τρίτη θέση την ΑΕΚ με απόδοση 45. Με 50 απόδοση προσφέρεται ο Ατρόμητος, στο 70 είναι ο Παναθηναϊκός και στο 201 ο Άρης.

Αθλητισμός
Σίβυλλα
Helios Kiosk