Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του αγώνα κόντρα στον Παναιτωλικό για 90+ λεπτά στο Καραϊσκάκης, κατάφερε όμως να δυσκολέψει τον εαυτό του (2-1). Διαβάστε την κριτική των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς.

Σα: Για ακόμα μια φορά στάθηκε στο ύψος του ο Πορτογάλος πορτιέρε, όποτε χρειάστηκε να επέμβει δήλωσε «παρών». Δεν φέρει ευθύνη στο γκολ του Παναιτωλικού.

Ομάρ: Δραστήριος και κινητικός σε όλο το παιχνίδι, συνεργάστηκε άψογα με τον Ποντένσε, ενώ ανταποκρίθηκε και όταν ο προπονητής του, του ζήτησε να προωθηθεί.

Σισέ: Δεν είχε πολύ δύσκολο απόγευμα καθώς ο Παναιτωλικός απειλούσε κυρίως με μακρινά σουτ και δεν επιχειρούσε να βάλει την μπάλα στην περιοχή.

Βούκοβιτς: Ισχύει το ίδιο με τον Σενεγαλέζο διεθνή, αν και μπορούμε να του χρεώσουμε το «τσίμπημα» της μπάλας που κάνει ο Καμαρά στη φάση του γκολ των φιλοξενούμενων.

Κούτρης: Καλή εμφάνιση από τον διεθνή πλέον άσο. Έτρεχε πάνω κάτω, κάλυψε σωστά την πτέρυγά του, πίεσε ψηλά όποτε χρειάστηκε έκανε και 2-3 πολύ καλές ενέργειες στην επίθεση

Γκιγιέρμε:  Καλός ο Βραζιλιάνος χαφ. Ειδικά όσο κυλούσαν τα λεπτά και έβρισκε τις ισορροπίες του με τον Μαντί Καμαρά.

Καμαρά: Έτρεξε πολύ όπως συνηθίζει. Δεν είχε πρόβλημα να ελέγξει μαζί με τον Γκιγιέρμε το χώρο του κέντρου.

Φορτούνης: Δεν ήταν σε καλό φεγγάρι ο ηγέτης του Ολυμπιακού, οι οποίος φέτος μας έχει συνηθίσει σε πολύ υψηλό τέμπο. Σήμερα έμεινε στα χαμηλά.

Ποντένσε: Με διαφορά ο καλύτερος παίκτης στο γήπεδο, ανεξαρτήτως του τέρματος ήταν μόνιμη απειλή για την εστία του Κυριακίδη και συνεχής πονοκέφαλος για τους αμυντικούς του Παναιτωλικού.

Ναουέλ: Δεν εντυπωσίασε, όμως έκανε κάποιες καλές ενέργειες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο.

Γκερέρο: Άψογος τακτικά, κράτησε τη θέση του στα χαφ, μάρκαρε αποτελεσματικά σε όλες τις προσωπικές μονομαχίες, με 1-2 εξαιρετικά τάκλιν, ενώ βοήθησε πολύ και στην καλή κυκλοφορία της μπάλας του Ολυμπιακού

Νάτχο: Ήρεμη δύναμη ο Ισραηλινός, για όσο αγωνίστηκε μοίρασε ωραία την μπάλα έχοντας πλήρη εικόνα του παιχνιδιού της ομάδας του.

Μπουχαλάκης: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Τοροσίδης: Επαγγελματική εμφάνιση από τον αρχηγό της εθνικής που δεν είχε κι αυτός εύκολο απόγευμα στο Φάληρο με τον Παναιτωλικό να επιτίθεται ελάχιστα.