• Αναζήτηση
 • Ολυμπιακός: Μία διαφορετική «δοκιμασία» στο ΣΕΦ (pics)

  Οι Ερυθρόλευκοι πέρασαν από field test με τα αποτελέσματά των εξετάσεων να δείχνουν την ακριβή φυσική κατάσταση και την ανοχή τους σε αγωνιστικές συνθήκες

  Εντελώς διαφορετική ήταν η προπόνηση της Δευτέρας για τον Ολυμπιακό, αφού εκτός από το πρόγραμμα του Ντέιβιντ Μπλατ, οι Ερυθρόλευκοι είχαν μία έξτρα δοκιμασία. Συγκεκριμένα οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν τη δοκιμασία του field test. Ο Βιοχημικός διατροφής και υπεύθυνος διατροφολόγος της ομάδας, Γιώργος Λέων, μαζί με τον Εργοφυσιολόγο, Ευάγγελο Γεωργίλα, πραγματοποίησαν εργομετρικές εξετάσεις σε συνθήκες αγώνα, εξετάσεις ανίχνευσης προπονητικών ζωνών, καρδιαγγειακής προσαρμογής και ανοχής στην κόπωση, έγινε μέτρηση τοξικών αποβλήτων και τεστ αντίδρασης σε διάφορες προπονητικές εντάσεις, καθώς και μέτρηση μυϊκής αντοχής σε άλμα.

  Μέσα από τα αποτελέσματα των εξετάσεων, οι ειδικοί των Ερυθρόλευκων θα έχουν την ευκαιρία να δουν την ακριβή φυσική κατάσταση των παικτών και την ανοχή τους σε αγωνιστικές συνθήκες. Παράλληλα, θα γίνει εξατομίκευση της προπόνησης και σχεδιασμός του προπονητικού πλάνου για το επόμενο διάστημα.

  Δείτε τις φωτογραφίες:

   

   

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk