• Αναζήτηση
 • Κεγκέρογλου: Ο λαός έχει πληρώσει πολύ ακριβά τα προεκλογικά σόου του κ. Τσίπρα

  Ο γραμματέας του Κινήματος Αλλαγής υποστήριξε ότι ο πρωθυπουργός «παίρνει 10 χωρίς ντροπή και επιστρέφει 1 πανηγυρίζοντας», σχολιάζοντας τις εξαγγελίες του Αλέξη Τσίπρα

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Πυρά» εναντίον του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο γραμματέας της Κ.Ο. του Κινήματος Αλλαγής Βασίλης Κεγκέρογλου, σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή.

  «Ο ελληνικός λαός έχει πληρώσει πολύ ακριβά τα προεκλογικά σόου του κ. Τσίπρα», υπογράμμισε ο κ. Κεγκέρογλου, προσθέτοντας ότι ο πρωθυπουργός «ομολόγησε ότι εξόντωσε τους πολίτες επί 3 χρόνια με την υπερφορολόγηση που επέβαλε και τον ΕΝΦΙΑ που θα καταργούσε.

  «Παίρνει 10 χωρίς ντροπή και επιστρέφει 1 πανηγυρίζοντας» υποστήριξε ο γραμματέας του ΚΙΝΑΛ, υπογραμμίζοντας ότι «το ερώτημα προς αυτόν είναι, θα ψηφίσει την ολοκληρωμένη πρόταση οικονομικής ανάκαμψης και κοινωνικής δικαιοσύνης που κατέθεσε το Κίνημα Αλλαγής;».

  Κοινωνία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μπροστά στον καθρέφτη Εκρυψα το πρόσωπό μου πίσω από το χειροποίητο, τούλινο πέπλο με τα μικρά διαμάντια και την κοραλλένια καρφίτσα, πολύτιμο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk