Υλικά
(για 2 άτοµα)

  • 4 λουκάνικα, τύπου Φραγκφούρτης
  • 4 µακρόστενα ψωµάκια για hot dog
  • 2 καρότα
  • 4 ξερά κρεµµύδια, καθαρισµένα
  • 5 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
  • 2 κ.σ. ζάχαρη
  • 2 κ.σ. ξίδι, µπαλσάµικο
  • µουστάρδα Dijon
  • κέτσαπ

Διαδικασία
Κόβουµε τα κρεµµύδια σε πολύ λεπτές φέτες. Σε ρηχή κατσαρόλα, ρίχνουµε το λάδι και αµέσως µετά τα κρεµµύδια. Τα µαγειρεύουµε σε πολύ χαµηλή φωτιά, µέχρι να µαλακώσουν αρκετά. Προσθέτουµε τη ζάχαρη, το ξίδι, µια πρέζα αλάτι και µαγειρεύουµε για λίγο ακόµη.

Σε άλλη κατσαρόλα ρίχνουµε µπόλικο νερό και αφήνουµε τα λουκάνικα να βράσουν σε χαµηλή φωτιά για 10 λεπτά. Καθαρίζουµε τα καρότα και τα περνάµε από τον τρίφτη.

Ανοίγουµε το ψωµάκι στη µέση, βάζουµε πρώτα τα καραµελώµενα κρεµµύδια, ύστερα το καρότο και το λουκάνικο και τέλος τη µουστάρδα και την κέτσαπ.