• Αναζήτηση
 • Folli – Follie: Για τις 10 Οκτωβρίου μετατίθεται η γενική συνέλευση

  Οπως ήταν αναμενόμενο η εταιρεία Folli - Follie ενημέρωσε και επισήμως πως η προγραμματισμένη ετήσια γενική συνέλευση για τις 10 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμό για το 2017.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  FF_China1.JPG {{ (File:FF_China1.JPG) }}
  Οπως ήταν αναμενόμενο η εταιρεία Folli – Follie ενημέρωσε και επισήμως πως η προγραμματισμένη ετήσια γενική συνέλευση για τις 10 Σεπτεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί, καθώς η εταιρεία δεν έχει δημοσιεύσει ισολογισμό για το 2017.
  Ειδικότερα, σε σχετική ανακοίνωση η εταιρεία αναφέρει: μετά από αίτημα του μετόχου της, κ. Δημητρίου Κουτσολιούτσου, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον κ.ν. 2190/1920 (άρθρο 39 παράγραφος 3), η προγραμματισμένη Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Εταιρείας μας την 10η Σεπτεμβρίου 2018, θα αναβληθεί για τις 10 Οκτωβρίου 2018, δεδομένου ότι τα πορίσματα των διενεργούμενων έκτακτων ελέγχων δεν έχουν τεθεί ακόμα στην διάθεση της Εταιρείας και της Ernst & Young.
  Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση που παρασχέθηκε στην Εταιρεία, οι εκθέσεις της Alvarez & Marsal αναμένεται να παραδοθούν στην Εταιρεία και στην Ernst & Young εντός των τριών επόμενων εβδομάδων. Με την παράδοση των εκθέσεων στην Ernst & Young και επί τη βάσει αυτών, θα ανακοινωθεί το χρονοδιάγραμμα της Ernst & Young για την ολοκλήρωση του έργου της.
  Οικονομία
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk