• Αναζήτηση
 • Τζανακόπουλος: Υποσχέσεις για συντάξεις και αύξηση κατώτατου μισθού

  Δεν έχει τέλος η παροχολογία της κυβέρνησης, δύο ημέρες μετά το διάγγελμα Τσίπρα από την Ιθάκη. Τη «σκυτάλη» πήρε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος o οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι αναγκαία η περικοπή των συντάξεων για να πιαστεί πλεόνασμα 3,5%.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Δεν έχει τέλος η παροχολογία της κυβέρνησης, δύο ημέρες μετά το διάγγελμα Τσίπρα από την Ιθάκη. Τη «σκυτάλη» πήρε σήμερα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος o οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων ότι δεν είναι αναγκαία η περικοπή των συντάξεων για να πιαστεί πλεόνασμα 3,5%.

  Μιλώντας στην ΕΡΤ επανέλαβε  την πρόθεση της κυβέρνησης να αυξήσει τον κατώτατο μισθό ενώ για τις συλλογικές διαπραγματεύσεις είπε ότι από την 1η Σεπτεμβρίου θα ισχύουν και επίσημα.

  «Αυτή τη στιγμή σε ολόκληρο τον κόσμο ισχύει ένα καθεστώς όπου οι αγορές επιβάλλουν συγκεκριμένες πειθαρχίες σε όλες τις κυβερνήσεις του κόσμου. Κρίνουν τον κίνδυνο για να δανείσουν. Η δημοσιονομική κατάσταση της χώρας είναι σταθερή. Ο κύκλος των μέτρων έχει κλείσει» είπε ο κ. Τζανακόπουλος για να προσθέσει: «Ότι μέτρο ήταν να παρθεί πάρθηκε. Αντικειμενικά δεν είναι αναγκαία η περικοπή των συντάξεων. Το τι θα γίνει αφορά τον πρωθυπουργό και το οικονομικό επιτελείο» σημείωσε κλείνοντας με τη σειρά του το… μάτι στους συνταξιούχους.

   

   

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η ζωή σε ένα private jet… Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής τίναξε βαριεστημένα τη στάχτη του πούρου του. Ρούφηξε μια γουλιά από το τσάι... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk