• Αναζήτηση
 • Στη Λεμεσό το μεγαλύτερο πλοίο του Πολεμικού Ναυτικού

  Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς της Κύπρου ανακοίνωσε ότι, στις 23 Αυγούστου 2018 θα καταπλεύσει στο λιμάνι Λεμεσού το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ) «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» (Α-374) Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο εκπαίδευσης των μαθητών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ).

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς  της Κύπρου ανακοίνωσε ότι, στις 23  Αυγούστου 2018 θα καταπλεύσει στο λιμάνι Λεμεσού το Πλοίο Γενικής  Υποστήριξης (ΠΓΥ) «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» (Α-374)  Πολεμικού Ναυτικού, στο  πλαίσιο εκπαίδευσης των μαθητών της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων (ΣΝΔ).
  Το «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ» θα παραμείνει στο λιμάνι Λεμεσού μέχρι τις 26 Αυγούστου και  θα είναι επισκέψιμο στο κοινό την Πέμπτη 23 και Σάββατο 25 Αυγούστου από 17:00 μέχρι 20:00.Η πρόσβαση στο πλοίο θα πραγματοποιείται από τη νέα  είσοδο επιβατών του λιμανιού κατόπιν επίδειξης του δελτίου πολιτικής  ταυτότητας.
   Κατά τη διάρκεια της παραμονής του πλοίου στην Κύπρο ο κυβερνήτης, αξιωματικοί και αντιπροσωπεία των σπουδαστών θα επισκεφθουν το Στρατιωτικό Κοιμητήριο Μακεδονίτισσας και τα Φυλακισμένα Μνήματα όπου θα καταθέσουν στεφάνι και θα πραγματοποιήσουν εθιμοτυπικές επισκέψεις σε πολιτικές, θρησκευτικές και στρατιωτικές Αρχές της Κύπρου καθώς και στην πρεσβεία της Ελλάδας.
  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk